News Flash:

SCENE SOCANTE LA TIMISOARA! Un tanar de 17 ani din Timisoara a furat masina tatalui sau si a intrat intentionat in patru persoane, toate rude ale sale. Un copil de trei ani a murit

15 Iulie 2018
888 Vizualizari | 0 Comentarii
smurd21

Un tanar in varsta de 17 ani a furat masina tatalui sau, sambata, in cartierul Kuncz din Timisoara,si a intrat cu masina in patru persoane, dintre care o fetita de trei ani a murit, o fata de 16 ani a fost ranita grav, fiind in coma, iar o femeie a fost ranita usor, transmite corespondentul MEDIAFAX.
Incidentul a avut loc, sambata, in cartierul Kuncz din Timisoara. Potrivit unor surse din cadrul Inspectoratului Judetean de Politie Timis, la un bar din zona a izbucnit un conflict intre un tanar de 17 ani, de etnie roma, si unchiul acestuia. La un moment dat, adolescentul nervos a plecat acasa, a furat cheile de la masina tatalui sau si s-a urcat la volan.

Martorii au povestit ca tanarul a intrat intentionat in patru femei, pe str. Zefirului, bunica adolescentului si trei verisoare.

In urma accidentului, o fetita de trei ani a murit, iar o fata de 14 ani a fost ranita grav, fiind transportata in coma la Spitalul Judetean Timisoara. De asemenea, bunica tanarului a fost ranita usor.
La scurt timp de la provocarea accidentului, adolescentul a pierdut controlul volanului si s-a oprit cu masina intr-o poarta.

De frica sa nu fie batut de localnici, majoritatea de etnie roma, tanarul a fugit, fiind prins de politisti la scurt timp in zona Piata Traian si dus la sediul Sectiei de Politie 5 din Timisoara, pentru a fi audiat.

Imediat, in cartierul Kuncz au intervenit mascati de la fortele speciale si jandarmi, precum si mai multe echipaje de politie si ambulante.

In cauza a fost intocmit un dosar penal pentru furt, parasirea locului faptei, conducerea unui autoturism fara a detine permis de conducere, vatamare corporala din culpa si ucidere din culpa.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1278 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005210 (s)