News Flash:

ANAF a creat un portal special pentru depunerea online a Declaratiei Unice

13 Iulie 2018
753 Vizualizari | 0 Comentarii
finante1

Declaratia Unica se depune online prin accesarea https://declunica.anaf.ro/ - anunta, intr-un comunicat transmis vineri, Agentia Nationala de Administrare Fiscala (ANAF).
„Pentru a simplifica completarea si depunerea online a Declaratiei Unice, Ministerul Finantelor Publice - ANAF
pune la dispozitia contribuabililor o aplicatie informatica dedicata, care poate fi accesata la adresa https://declunica.anaf.ro/”, arata comunicatul.

Declaratia Unica se poate completa si depune de la adresa https://declunica.anaf.ro/ „daca se utilizeaza numele de utilizator si parola contului personal din Spatiul Privat Virtual”, mentioneaza ANAF.

Institutia recomanda utilizarea din timp a aplicatiei dedicate completarii si depunerii online a Declaratiei Unice, pentru a se evita ingreunarea procedurii de depunere de catre un numar mare de utilizatori inregistrati simultan in sistem.


„Contribuabilii care depun electronic Declaratia Unica beneficiaza de bonificatia de 5% din impozitul pe venit plãtit integral panã la 15 martie 2019 inclusiv, reprezentand obligatiile fiscale anuale pentru anul 2018. O bonificatie de 5% se acorda, de asemenea, si pentru contributiile sociale datorate potrivit legii”, precizeaza ANAF.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1155 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006531 (s)