News Flash:

SITUATIA DRUMURILOR: Traficul rutier este oprit in continuare pe trei drumuri nationale dupa inundatii

13 Iulie 2018
728 Vizualizari | 0 Comentarii
7626676

Traficul rutier este oprit, vineri, pe trei drumuri nationale din trei judete, din cauza inundatiilor. Circulatia feroviara pe sectia de cale ferata 403 Brasov - Intorsura Buzaului este intrerupta in continuare pe raza localitatii Budila dupa ce podul feroviar din localitate a fost daramat de ape.
Astfel, circulatia este oprita in judetul Covasna, pe DN11B, in zona localitatii Catrusa, in judetul Suceava, pe DN2H, in localitatea Milisauti, pe podul de pe raul Suceava si in judetul Vrancea, pe DN2L, in localitatea Soveja.

Traficul este ingreunat pe trei tronsoane de drum, respectiv in judetul Bacau, pe DN12B, in zona localitatii Slanic-Moldova, in judetul Neamt: DN15B, in localitatea Petru Voda si judetul Prahova, pe DN1A, in zona localitatii Barcanesti.

Centrul Infotrafic al Politiei Romane mai anunta ca traficul feroviar pe sectia de cale ferata 403 Brasov - Intorsura Buzaului este oprit in continuare pe raza localitatii Budila, din judetul Brasov, dupa ce podul feroviar din localitate a fost daramat de viituri. Pe aceasta sectie de cale ferata circula insa numai trenuri private.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1091 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004639 (s)