News Flash:

Nicolae Robu nu renunta la cresterea masiva de taxe, din 2019

12 Noiembrie 2018
857 Vizualizari | 0 Comentarii

Primarul Nicolae Robu este decis sa majoreze cat permite legea impozitele pe masini si cladiri nerezidentiale, din 2019. El este convins ca timisorenii vor intelege ca orasul are nevoie de bani si crede ca, oricum, cresterea taxelor nu va scoate mult mai multi bani din buzunarele locuitorilor.

Robu sustine ca timisorenii oricum platesc „sume mici” catre Primaria Timisoara si ca vor intelege ca mai importanta este imbunatatirea infrastructurii rutiere, mai ales in conditiile in care de la Bucuresti nu vin bani.

„Este vorba despre sume foarte mici pe care le platesc majoritatea covarsitoare a cetatenilor si marirea ne va aduce un plus de bani la buget, pe care il folosim in multiplele noastre proiecte referitoare la infrastructura de mobilitate, pe care masinile o utilizeaza. Am vazut ca cetatenii inteleg foarte bine faptul ca orasul are nevoie de bani, faptul ca banii in Timisoara, cu mine ca primar, sunt folositi chibzuit si cred ca orice timisorean se bucura ca avem 3 pasaje si ca vom avea si altele, si ca vom avea si poduri si toate necesita bani. De la guvern nu primim nimic, sursele noastre sunt veniturile proprii si fondurile europene”, a afirmat Robu.

El a promis ca va depune proiecte europene si pe acest exercitiu financiar, incercand sa atraga cat mai multi bani, insa, deocamdata, totul este doar in teorie, desi termenul limita este peste mai putin de doua luni.

„La fonduri europene ne miscam foarte bine, cu o rata de absorbtie de 95,4% fondurile pe care le-am avut la dispozitie pana acum si vom face acelasi si in continuare, ca avem proiecte pe toate axele pe care sunt obtenabili bani pentru noi”, a concluzionat Robu.

Va reamintim ca executivul Primariei Timisoara doreste o majorare maxima a impozitului pe masini, de 50 la suta. Aceeasi cota de majorare va fi impusa si pe cladirile nerezidentiale, detinute de persoanele juridice.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1261 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005010 (s)