News Flash:

Mitropolitul Banatului l-a vizitat pe medicul timisorean Viorel Bucuras la Terapie Intensiva

29 Septembrie 2015
1348 Vizualizari | 0 Comentarii
Viorel Bucuras
Starea cunoscutului doctor Viorel Bucuras este una fara modificari semnificative in ultima perioada. Luni, la ora pranzului, Viorel Bucuras a fost vizitat la sectia de Terapie Intensiva, la Spitalul Judetean Timisoara, chiar de mitropolitul Banatului Ioan Selejan.
Viorel Bucuras a fost transferat inca de joi la sectia de Terapie Intensiva a Spitalului Judetean Timisoara.
Seful Sectiei de Urologie de la Spitalul Judetean, Viorel Bucuras, a facut marti un stop cardiac, in timp ce realiza o ecografie. Binecunoscutul doctor s-a prabusit pur si simplu in timpul consultatiei.
Medicul a fost dus imediat la Urgentele Spitalului Judetean Timisoara, apoi a fost transferat la Institutul de Cardiologie de la Padurea Verde, scrie tion.ro.
Joi, doctorul a fost adus la Spitalul Judetean Timisoara, unde este internat pe sectia de Terapie Intensiva, fiind intubat si tratat.
Luni, in jurul orei 12.30, doctorul a fost vizitat de catre IPS Ioan. Vizita mitropolitului a durat 10-15 minute. Inaltul prelat a venit in spital special pentru profesorul Bucuras.
„In cursul zilei de astazi, luni, 28 septembrie, in jurul orei 12.30, profesorul Bucuras a fost vizitat la Terapie Intensiva de mitropolitul Banatului. Starea profesorului Bucuras este stabila, fara modificari semnificative fata de zilele precedente, este intubat si monitorizat. Cu totii speram intr-o evolutie favorabila a prietenului nostru”, a declarat Marius Craina, directorul Spitalului Judetean Timisoara.

viorel bucuras
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1197 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004999 (s)