News Flash:

COD GALBEN de ploi, in zece judete din sudul si centrul tarii

28 Septembrie 2015
1109 Vizualizari | 0 Comentarii
ploi si vijelii
Judetele Gorj, Valcea, Olt, Arges, Dambovita, Teleorman, Giurgiu, Prahova, Brasov si Sibiu vor fi, de luni pana marti dimineata, sub avertizare cod galben de ploi, cantitatile de apa care se vor cumula in aceste zone depasind 25 de litri pe metru patrat si izolat 40 de litri pe metru patrat.
Avertizarea transmisa de Administratia Nationala de Meteorologie (ANM) va intra in vigoare luni, la ora 12.00 si este valabila pana marti, la ora 10.00.
"In intervalul mentionat, va continua sa ploua indeosebi in sudul si centrul tarii, dar si in zonele de deal si de munte. In judetele Gorj, Valcea, Olt, Arges, Dambovita, Teleorman si Giurgiu, precum si in zona de munte a judetelor Prahova, Brasov si Sibiu, se vor mai cumula cantitati de apa ce vor depasi 20 - 25 l/mp si izolat 40 l/mp", potrivit avertizarii cod galben.
In sud-estul tarii, vantul va continua sa prezinte intensificari, cu viteze de 50 - 55 de kilometri pe ora.
Marti, aria ploilor se va restrange treptat catre sud-estul tarii, unde cantitatile de apa vor mai depasi 15 - 20 de litri pe metru patrat, iar in sudul Moldovei, Baragan si Dobrogea, vantul va avea intensificari, cu rafale de 50 - 55 de kilometri pe ora.
Valorile termice vor continua sa scada, iar vremea va deveni rece pentru aceasta perioada in toate regiunile, a precizat ANM.
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1199 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006850 (s)