News Flash:

Klaus Iohannis a ajuns la Timisoara

16 Decembrie 2014
1242 Vizualizari | 0 Comentarii
Klaus Iohannis a sosit marti la Timisoara, in prima sa vizita ca presedinte ales al Romaniei, pentru a participa la manifestarile organizate la 25 de ani de la Revolutie. El a fost primit in cursul dupa-amiezii la Primaria Timisoara, avand apoi programate vizite la Cimitirul Eroilor si la Universitatea de Vest, precum si alte evenimente.
Asa cum a promis si in campania electorala, presedintele ales Klaus Iohannis a venit la Timisoara pentru a asista la cateva dintre manifestarile dedicate Revolutiei.
El s-a intalnit in cursul dupa-amiezii cu primarul Nicolae Robu la Primaria Timisoara, avand apoi programata o deplasare la Cimitirul Eroilor, pentru a depune coroane in memoria celor care si-au jertfit viata intru libertate in decembrie 1989, si o vizita la Universitatea de Vest din Timisoara, prima institutie de invatamant superior vizitata de Iohannis dupa castigarea alegerilor prezidentiale, scrie tion.ro. Astfel, presedintele ales le va vorbi cadrelor didactice si studentilor in Aula Magna a UVT.
O multime de oameni curiosi, unii dintre ei cu copii, s-au oprit in fata sediului primariei si au asteptat sa iasa noul presedinte ales, pentru a-l vedea sau a-i strange mana, ori a-i ura bun venit. Un copilas l-a asteptat si cu autobiografia lansata recent, „Pas cu pas”, pentru a-i cere autograful.

Iohannis pleaca intr-un concediu de cateva zile in SUA

Klaus Iohannis a demisionat din functia de primar al Sibiului
 
Klaus Iohannis se va deplasa apoi la Catedrala Mitropolitana, unde va aprinde o candela si va asista la un recital sustinut de Corul Operei Romane din Timisoara.
La ora 19, presedintele ales va tine un discurs la Opera din Timisoara si tot acolo va asista apoi la un concert de gala, un concert de colinde sustinut de Corul Madrigal.

klaus iohannis timisoara cimitirul eroilor corul madrigal
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1123 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006262 (s)