News Flash:

Iohannis, despre un sprijin din partea lui Antonescu: Nu ar fi fost rau, dar nu a facut-o

13 Noiembrie 2014
1172 Vizualizari | 0 Comentarii
Candidatul ACL, Klaus Iohannis, a declarat, miercuri, despre un sprijin in campanie din partea lui Crin Antonescu, ca „nu ar fi fost rau”, dar ca, din motive pe care nu le cunoaste, acesta nu a facut-o si a precizat ca a avut cu el un schimb de mesaje, neutru, in urma cu cateva zile.
Intrebat, intr-un interviu la Reporter Virtual, daca l-ar fi ajutat ca fostul presedinte PNL Crin Antonescu sa il sprijine in turul II, Klaus Iohannis a spus: „Nu ar fi fost rau, dar, din motive pe care nu le cunosc, nu a facut-o”. El a mentionat ca a avut un schimb de mesaje cu Antonescu acum cateva zile, unul „neutru”.
Despre afirmatia lui Victor Ponta, din confruntarea televizata de marti seara, ca nu ar fi candidat niciodata impotriva lui Antonescu, Iohannis a spus: „Povesti, bineinteles ca ar fi candidat. De asta s-a rupt USL, ei nu au avut niciodata in gand sa il sprijine pe Antonescu si sa il faca presedinte. Astea sunt povesti”.
De asemenea, intrebat despre afirmatia premierului Victor Ponta din finalul dezbaterii de marti seara referitoare la faptul ca ar fi ”o poleiala de Ion Ratiu si Crin Antonescu” si ca in interiorul sau ar fi ”un Traian Basescu”, Iohannis a spus ca nu crede ca trebuie sa raspunda la afirmatii jignitoare.
„Asa stie sa faca campanie, cu replici de cartier. Nu ma simt obligat sa raspund la asa ceva. Iar treaba cu Traian Basescu ... pai, nu va suparati, pe mine m-a refuzat Traian Basescu, pe el l-a pus premier. Ce concluzie putem sa tragem de aici?”, a comentat Iohannis ultimul mesaj al lui Victor Ponta din confruntarea de marti seara.
Iohannis a mai fost intrebat daca nu este deranjat de faptul ca Traian Basescu nu a exprimat public un eventual sprijin pentru candidatura sa in turul II.
”Nu ma deranjeaza si mi-ar fi placut ca presedintele Basescu sa aiba aceasta atitudine pe toata perioada campaniei, ar fi fost atitudinea cea mai corecta pentru un presedinte inca in functie si care nu candideaza. A avut alta abordare, treaba domniei sale”, a raspuns Iohannis. Mediafax.ro
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1229 (s) | 43 queries | Mysql time :0.008107 (s)