News Flash:

Iohannis: Ponta sa demisioneze. ii solicit si astazi sa vina sa negociem o aparitie publica comuna

11 Noiembrie 2014
1181 Vizualizari | 0 Comentarii
Liderul PNL Klaus Iohannis a declarat, marti, ca este "regretabil" "un Guvern care suprima intentionat votul in diaspora", iar premierul trebuie sa demisioneze, el sustinand totodata ca, daca ar demisiona, Victor Ponta ar avea "toata libertatea sa accepte o dezbatere pe o platforma publica, neutra".
"Am urmarit ieri si astazi o dramoleta legata de Ministerul de Externe. Ministrul Corlatean a fost demisionat, iar domnul Melescanu a fost nominalizat si introdus in schema. Am aflat in aceasta dimineata chiar de la noul ministru de Externe ca din pacate nu se poate face nimic, lucru care confirma ca este o intentie a Guvernului de a nu face nimic pentru diaspora. Este un mare scandal si dupa parerea mea am avut de a face cu sacrificarea unui pion. Elementul principal din acest scandal este primul ministru Victor Ponta. Domnul Ponta trebuia sa demisioneze. Este regretabil ca avem un Guvern care suprima intentionat votul in diaspora. Ii cer domnului Ponta sa demisioneze acum, in ceasul al doisprezecelea, fiindca nu este capabil sa faca fata acestui post", a spus Iohannis.
El a mai sustinut ca, daca premierul Victor Ponta ar demisiona din functie, va avea "toata libertatea" sa participe la o dezbatere pentru prezidentiale.
"Pe de alta parte, ar avea, daca ar demisiona, toata libertatea sa accepte o dezbatere pe o platforma publica, neutra. Banuiesc ca multele sarcini de prim-ministru nu i-au permis pana acum sa vina sa organizam impreuna o dezbatere. Ii solicit si astazi, de la acest pupitru, sa vina sa negociem o aparitie publica comuna, pe o platforma neutra, o dezbatere asteptata de toti romanii", a declarat Iohannis. Mediafax.ro

victor ponta
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1129 (s) | 43 queries | Mysql time :0.007764 (s)