News Flash:

INTERVENTIE a fortelor speciale franceze, langa Paris: Cel putin trei oameni ar fi fost ucisi, inclusiv o femeie-kamikaze. Un suspect este baricadat in continuare

18 Noiembrie 2015
1070 Vizualizari | 0 Comentarii
armata franceza
O interventie a fortelor speciale franceze Raid a avut loc miercuri dimineata la Saint-Denis, o localitate situata la periferia Parisului, unde s-au putut auzi numeroase focuri de arma si detonari, locuitorii fiind avertizati sa ramana in case. Operatiunea l-ar viza pe presupusul organizator al atentatelor de vineri seara de la Paris, Abdelhamid Abaaoud. Trei persoane vizate de operatiune ar fi fost ucise, inclusiv o femeie-kamikaze, care si-a detonat centura exploziva, iar alte cinci persoane au fost arestate.
UPDATE 10:31 Un suspect este baricadat in continuare la Saint-Denis, iar cinci persoane au fost arestate
Operatiunea fortelor franceze continua miercuri la Saint-Denis, un suspect fiind baricadat in continuare intr-un apartament din oras, in timp ce alte cinci persoane au fost arestate, relateaza Le Figaro in editia electronica.
Potrivit informatiilor obtinute de cotidianul Le Figaro, un suspect este baricadat in continuare in apartamentul din Saint-Denis vizat de operatiunea fortelor franceze, in cadrul careia au fost raniti politisti.
Parchetul din Paris a precizat ca in cadrul operatiunii au fost arestate cinci persoane, iar o femeie-kamikaze, baricadata in apartament, a murit dupa ce si-a detonat centura cu explozibili.
Potrivit Parchetului, trei barbati au fost arestati in apartamentul luat cu asalt de fortele de ordine, in timp ce un barbat si o femeie au fost arestati in imediata apropiere.
In cadrul operatiunii declansate de fortele speciale Raid miercuri dimineata au fost trase numeroase focuri de arma, locuitorii fiind avertizati sa ramana in case.
Trei politisti au fost raniti in cursul interventiei, potrivit lui Arnaud Leduc, un reprezentant al politiei din Seine-Saint-Denis.
Potrivit postului de radio RMC, cinci persoane ar fi fost baricadate in apartamentul vizat de asaltul fortelor de securitate.
Regia de transport public din Paris a informat ca circulatia metroului a fost intrerupta intre Saint-Denis Universite si Saint-Denis - Porte de Paris, din motive de securitate. De asemenea, circulatia tramvaielor pe liniile T1 si T8 a fost intrerupta.
Politia a evacuat piata Jean-Jaures, situata in apropierea Primariei, sfatuindu-i din nou pe locuitori sa ramana in case. Strazile la Republique, Cornillon si Chaumette au fost inconjurate de fortele de securitate.
Primarul din Saint-Denis, Didier Paillard, a anuntat la randul sau ca scolile din centrul orasului vor ramane inchise "cel putin pe parcursul diminetii".
UPDATE 09:10 - Trei persoane ucise in operatiune, inclusiv o femeie-kamikaze - presa
Bilantul provizoriu al operatiunii desfasurate miercuri dimineata de fortele de securitate franceze la Saint-Denis, o localitate situata la periferia Parisului, este de trei morti si trei persoane arestate. Aceste informatii nu au fost confirmate oficial deocamdata.
Printre persoanele ucise s-ar afla si o femeie-kamikaze, care si-a detonat centura exploziva.
Operatiunea fortelor speciale franceze Raid, la care participa si armata, l-ar viza pe presupusul organizator al atentatelor de vineri seara de la Paris, Abdelhamid Abaaoud, potrivit cotidianului Le Parisien.
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1114 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005297 (s)