News Flash:

Ilie Dragne, administratorul fermei detinute de fiul lui Liviu Dragnea, pus sub control judiciar

11 August 2017
846 Vizualizari | 0 Comentarii
dragne
Ilie Dragne, administratorul fermei de porci Salcia, detinuta de fiul liderului PSD, a fost pus sub control judiciar, a declarat, pentru Mediafax, avocatul acestuia, Maria Vasii, care il reprezinta si pe Liviu Dragnea.
"Ilie Dragne nu va fi arestat pentru ca, de ieri, procurorul a semnat ordonanta pentru control judiciar care incepe astazi. Nu stiu de ce a fost retinut, poate pentru presiuni. E foarte ciudat", a declarat, pentru Mediafax, Maria Vasii.
Masura a fost luata dupa ce noua persoane, printre care si Ilie Dragne, administratorul fermei de porci Salcia, detinuta de fiul liderului PSD, au fost retinute pentru 24 de ore in dosarul in care societatea care detine ferma este vizata pentru evaziune fiscala.
Surse judiciare au declarat pentru Mediafax ca procurorii care instrumenteaza acest dosar sunt Bogdan Beligan si Marian Dragulescu, ambii veniti la Parchetul General de la Parchetul de pe langa Judecatoria Sectorului 1. Potrivit surselor citate, cercetarea penala este facuta de politisti sub supravegherea celor doi magistrati.

ilie dragne maria vasii
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1371 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005984 (s)