News Flash:

Minivacanta de Sfanta Maria: Statiunile de la munte, aproape pline de turisti. Preturile la cazare, intre 80-900 lei camera/noapte

10 August 2017
872 Vizualizari | 0 Comentarii
munte
Hotelierii din statiunile de munte din zona Bran-Moeciu sau din Poiana Brasov au pregatit oferte pentru zilele libere de Sfanta Maria. Preturile pornesc de la 80 de lei pentru o camera de doua persoane si ajung la 900 de lei intr-un hotel exclusivist.
Presedintele ANTREC Romania, Maria Stoian, a declarat joi ca e destul de greu sa mai fie gasite locuri libere in hotelurile si pensiunile de la munte, gradul de ocupare depasind 90% in zona Bran-Moeciu, iar in Poiana Brasov, 80% dintre locurile de cazare sunt rezervate. Preturile de cazare pornesc de la 80 de lei pe noapte pentru o camera de doua persoane si ajung pana la 199 de euro.
„Gradul de ocupare este de peste 90%, este plin peste tot. Sunt foarte multe familii cu copii. Pensiunile si hotelurile ii asteapta pe turisti ca de obicei, cu mancare traditionala. Acum, multe pensiuni au si piscine, dar turistii pot face si drumetii sau se pot plimba cu carutele. Se pune foarte mult accent pe miscare. Multe au terenuri de tenis, fortbal si organizeaza tot felul de jocuri in aer liber ca sa-i distreze pe oaspeti“, a declarat Maria Stoian, presedintele ANTREC Romania.
In zona Bran-Moeciu, turistii platesc cazarea in camera dubla, cu mic dejun inclus, pentru doua persoane, cu sume cuprinse intre 80 si 120 de lei pe noapte. In multe dintre pensiuni, accesul la piscina sau alte forme de agrement este inclus in pretul de cazare.
Pe langa drumetii, turistii se pot bucura de un tur al Castelului Bran, care costa 35 de lei pentru adulti si 7 lei pentru copii. Special pentru minivacanta de Sfanta Maria, Castelul Bran se va deschide luni la ora 10.00 si nu la 12.00 cum se intampla in mod normal.
Pentru cazarea in Poiana Brasov, turistii platesc, in medie, 200 de lei pe noapte, in camera dubla, cu mic dejun inclus. Reprezentantii Asociatiei de Tursim Poiana Brasov, au declarat, pentru Mediafax, ca preturile sunt cele obisnuite pentru aceasta perioada. Sunt si cateva hoteluri care au creat oferte special pentru minivacanta de Sfanta Maria.
Pentru trei nopti de cazare, care includ mic dejun, cina festiva si program artistic, dar si acces la piscina, sauna, jacuzzi, fitness, o familie cu un copil plateste 159 de euro. Ca bonus, hotelurile ofera si activitati pentru copii, atat in natura, excursii la obiective turistice, vizite la herghelii, drumetii si orientare turistica, activitati de mountain bike sau jocuri cu mingea, cat si in interior, cum ar fi activitatii cretive, ateliere de pictura sau modelaj.
La hotelurile exclusiviste, cazarea poate sa ajunga sa coste si 199 de euro de persoana, in apartamente de lux, unde pot sta patru adulti. Pachetul include micul-dejun, cina festiva in curtea hotelului, dar si activitati in aer liber pentru copii si adulti. Mediafax.ro

hotelierii sfanta maria
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1167 (s) | 43 queries | Mysql time :0.007513 (s)