News Flash:

Focuri de arma trase la Lugoj, dupa un scandal intre doua familii de romi. Politistii au deschis dosar penal

22 August 2017
947 Vizualizari | 0 Comentarii
impuscat in cap
Cel putin patru focuri de arma au fost trase, in noaptea de luni spre marti, asupra unei masini parcate pe o strada din Lugoj, in apropierea careia se aflau mai multe persoane, in urma unui conflict izbucnit intre doua familii de romi, transmite corespondentul MEDIAFAX.
Incidentul a avut loc in noaptea de luni spre marti, pe str. Nicolae Titulescu din orasul Lugoj, judetul Timis.
Purtatorul de cuvant al Inspectoratului de Politie Timis, Ionut Sarbu, a declarat, corespondentului MEDIAFAX, ca politistii au fost sesizati de catre o femeie ca a avut loc un scandal intre doua familii, in urma caruia s-au tras mai multe focuri de arma asupra unei masini stationate pe strada.
“In cauza a fost intocmit dosar penal sub aspectul savarsirii infractiunilor de nerespectarea regimului armelor si munitiilor si uz de arma letala fata drept, iar in prezent se efectueaza cercetari in vederea identificarii autorului, la final urmand a fi propusa solutia corespunzatoare catre parchet”, a afirmat Ionut Sarbu.
Mai multi martori au povestit ca au vazut un individ aflat intr-o masina, care a scos pe geam un pistol si a inceput sa traga de cel putin patru ori spre membri unui familii de romi ce stateau pe o terasa din fata casei.
Acesta este cel de-al doilea scandal izbucnit la Lugoj. La sfarsitul saptamanii trecute, un foc de arma a fost tras in poarta unei locuinte de pe str. Anisoara Odeanu, din Lugoj, in urma unui conflict intre doua familii de romi, pornit din cauza unei presupuse taxe de protectie.
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :3.0189 (s) | 43 queries | Mysql time :0.005795 (s)