News Flash:

ATENTIE! VREMEA SE RACESTE in toata tara, luni si marti

21 August 2017
1174 Vizualizari | 0 Comentarii
vremea rece 1
Vremea intra intr-un proces de racire accentuata in toate regiunile tarii, luni si marti, iar 15 judete din nordul, centrul si nord-vestul se afla sub Cod galben de ploi insemnate cantitativ pana luni, la ora 23:00, potrivit Administratiei Nationale de Meteorologie (ANM).
Meteorologii avertizeaza ca luni si marti vor fi perioade cu instabilitate atmosferica ce se va manifesta prin averse si descarcari electrice. Astfel de manifestari au debutat inca din seara zilei de duminica (20 august) si in noaptea de duminica spre luni (20/21 august) in regiunile vestice si nord-vestice, iar pe parcursul zilei de luni (21 august) si in noaptea de luni spre marti (21/22 august) in zona de munte, in centrul tarii si local in est si in sud.
In aceste zone, cantitatile de apa vor depasi frecvent 15 — 20 l/mp si vor fi conditii de grindina, iar vantul va avea intensificari temporare in regiunile estice si de sud-vest, dar si in timpul ploilor, cand va putea lua aspect de vijelie.
Potrivit ANM, temperatura aerului va scadea accentuat, la inceput in vest, centru si nord, apoi si in restul teritoriului, vremea devenind racoroasa. Pana luni la la ora 23:00, meteorologii au emis o avertizare Cod galben de ploi insemnate cantitativ pentru 15 din zona de munte, in Maramures, Transilvania si in vestul Moldovei, unde cantitatile de apa vor depasi 20-25 l/mp si izolat 40-50 l/mp.
Judetele aflate sub avertizare de ploi insemnate cantitativ sunt Alba, Bacau, Brasov, Bistrita-Nasaud, Caras-Severin, Cluj, Covasna, Harghita, Hunedoara, Maramures, Mures, Neamt, Salaj, Sibiu si Suceava.
AGERPRES

vremea racire accentuata
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1165 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006084 (s)