News Flash:

SOCANT! Un copil de 4 ani a fost sfasiat de cainele unchiului sau

22 August 2017
1044 Vizualizari | 0 Comentarii
maidanezi1
Un incident tragic s-a petrecut astazi in Sighetu Marmatiei, acolo unde un copil de 4 ani a fost ucis de cainele unchiului sau.


Unchiul copilului se intorsese de putin timp din Italia si si-a adus si cainele cu el, un patruped rasa Amstaff, care, potrivit primelor informatii, se pare ca nici macar nu este declarat in Romania.


Copilul se afla in grija strabunicilor, intrucat mama se afla la munca in Anglia. Femeia este divortata de tatal copilului. Acesta ar fi acasa in Sighetu Marmatiei, unde si lucreaza, scrie infomm.ro.
La un moment dat, in cursul zilei de luni, 21 august, cainele s-a repezit la gatul copilului. Totul s-a petrecut in curtea gospodariei.


Potrivit directorului medical al Serviciului Judetean de Ambulanta Maramures, Ioana Catana, cainele i-a sectionat copilului laringele si traheea, decesul survenind pe loc.


Ba mai mult decat atat, fiara a tarat corpul inert al micutului cativa metri.


Un vecin este cel care a vazut scenele de groaza si a sunat la 112. Strabunicul a incercat sa il scoata din coltii animalului, dar fara succes. Ba chiar a fost si el muscat de acesta.

incident tragic sighetu marmatiei copil ucis cainele unchiului
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1208 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006763 (s)