News Flash:

Coloana oficiala a lui Igor Dodon a fost implicata intr-un accident rutier/ Purtatorul de cuvant: Presedintele se simte bine/ COINCIDENTA despre care vorbeste un apropiat al sefului statului I VIDEO

10 Septembrie 2018
3848 Vizualizari | 0 Comentarii
accident

Doua masini din coloana oficiala a presedintelui Republicii Moldova Igor Dodon au fost implicate intr-un accident rutier produs in aceasta dupa-amiaza pe traseul Chisinau-Ungheni, in apropiere de orasul Straseni, anunta postul Publika TV.
Potrivit martorilor, in urma impactului una dintre masini s-a rasturnat, iar mai multe persoane au avut nevoie de ingrijiri medicale.

Totodata, soferul uneia dintre masini este in stare grava si a fost transportat de urgenta la spital. La locul accidentului au venit mai multe ambulante si pompieri. Accidentul a fost confirmat de politie, dar oamenii legii nu au oferit mai multe detalii.

Potrivit primelor informatii, presedintele a fost transportat la spital.
Starea lui Dodon este „satisfacatoare”, iar acesta s-a ales doar cu cateva zgarieturi si vanatai, a transmis pentru Unimedia seful Serviciului Protectie si Paza de Stat (SPPS), Anatolie Golea.

Potrivit acestuia, accidentul s-a petrecut intre trei masini, printre care doua vehicule ale SPPS. In urma impactului, persoanele care au avut de suferit au primit ingrijiri medicale pe loc.
„Doua masini din coloana oficiala a presedintelui tarii au fost implicate intr-un accident rutier. Persoanelor aflate in automobilele implicate in accident le-a fost acordat ajutor medical. Politia cerceteaza circumstantele producerii accidentului”, scrie IGP pe pagina oficiala de pe Facebook.

Anatol Golea, seful SPPS, a declarat la Digi24 Moldova ca masina presedintelui circula regulamentar, iar impactul a fost cu un vehicul care a intrat pe contrasens.

Oficialul a confirmat ca in masina se afla si unul dintre fiii presedintelui.

„Presedintele si membrii familiei au fost transportati la Spitalul de Urgenta din Chisinau. Starea presedintelui este buna. Dumnealui a fost ivestigat de catre medici, starea lui este buna. Cu domnul presedinte se mai aflau doi ofiteri SPPS, la toti le-a fost acordat primul ajutor medical. In accident au fost implicate doua masini din partea SPPS. Coloana presedintelui se deplasa regulamentar, iar pe contrasens a iesit un camion si a avut loc ciocnirea cu doua masini ale SPPS”, a spus in direct Anatol Gorea.

Purtatorul de cuvant: Presedintele se simte bine

Purtatorul de cuvant al presedintelui Igor Dodon a scris pe pagina sa de facebook ca Igor Dodon se simte bine si nu a avut nevoie de interventia medicilor. „Presedintele Igor Dodon se simte bine, de interventia medicilor nu a avut nevoie”, scrie Maxim Lebedinshi.

Seful Institutului de Medicina de Urgenta a facut primele declaratii despre starea presedintelui Igor Dodon. Acesta a comentat ca presedintele avea dureri in urma accidentului.

„Starea lui Igor Dodon e satisfacatoare, nu pune viata in pericol, a plecat acasa dupa ce a fost examinat", a spus directorul Institutului de Medicina de Urgenta, Mihai Ciocanu.

Coincidenta despre care vorbeste un apropiat al sefului statului

Presedintele fractiunii PSRM din Consiliul Municipal Chisinau, Ion Ceban, ar avea suspiciuni ca accidentul in care a fost implicat Igor Dodon nu ar fi o coincidenta, dupa ce acum trei zile Ceban a fost implicat intr-un alt accident, scrie Unimedia.

„E bine tot ce se termina cu bine, chiar si in situatiile cele mai periculoase si neplacute. Important e sa iesim teferi din accidentele care se produc. Mai ales din cele care se produc nu din vina noastra... Este ciudat ca la distanta de trei zile, dupa ce a fost lovita masina cu care ma deplasam regulamentar, impreuna cu soferul, a fost accidentat serios si automobilului presedintelui tarii. Nu suntem conspirologi, dar intelegem sa fim mai atenti si mai precauti de acum incolo, in general si in particular. Mai precauti si mai cu incredere in cauza noastra, de a duce la un bun sfarsit tot ce avem de infaptuit”, a scris acesta pe pagina sa de Facebook

UPDATE: Igor Dodon transmite pe Facebook ca nu a suferit traumatisme grave

Presedintele Republicii Moldova a transmis intr-un mesaj postat pe pagina sa de Facebook ca totul este in ordine, nu a suferit traumatisme grave, nici el si nici membrii familiei sale, in urma accidentului rutier in care a fost implicat duminica dupa-amiaza, informeaza Unimedia.

„Multumim tuturor celor din tara si de peste hotare, care au avut ganduri bune pentru mine si familia mea. Multumesc tuturor celor care mi-au transmis mii de mesaje, la care insa nu reusesc sa raspund acum.Totul este in ordine, fara traumatisme grave, nici la mine, nici la membrii familiei. Fiti atenti si aveti grija de voi si de cei dragi voua”, scrie presedintele Dodon in postarea sa.

Mediafax

Galerie Video

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1138 (s) | 43 queries | Mysql time :0.007231 (s)