News Flash:

Cum a murit Dolores O'Riordan, solista trupei The Cranberries. Raportul medicilor legisti a fost facut public

7 Septembrie 2018
1681 Vizualizari | 0 Comentarii
download

Cantareata Dolores O'Riordan, solista trupei The Cranberries, a murit inecata in cada, intoxicata cu alcool, potrivit raportului medicilor legisti britanici facut public joi, care au stabilit ca a fost vorba de "un tragic accident", informeaza The Guardian.
Raportul a fost facut public in ziua in care O'Riordan ar fi implinit 47 de ani.

Medicul legist, Shirley Radcliffe, a declarat la audierea de joi, de la o instanta din Londra, unde a fost prezentat raportul: "Nu exista dovezi ca a fost altceva decat un accident. Nu a existat o intentie, pare a fi doar un tragic accident".

Potrivit acestui raport, cantareata a consumat o cantitate mare de alcool inainte de a muri. Nivelul de alcool din sange era de patru ori peste limita maxima admisa in cazul unui sofer.
Pe 15 ianuarie, Dolores O'Riordan a fost gasita decedata in camera unui hotel din Londra, oras in care se afla pentru o sesiune de inregistrari.

Cantareata a fost descoperita de o menajera a hotelului, in cada plina cu apa, cu fata in sus.

Pe langa alcool, cantareata consumase si medicamente eliberabile doar pe baza de reteta, inclusiv anxioliticul lorazepam, potrivit raportului facut public joi.

Politia britanica a anuntat, in ziua urmatoare descoperirii, ca decesul cantaretei Dolores O'Riordan nu este considerat suspect si ca medicii legisti urmeaza sa afle care au fost cauzele mortii.

Politia a suspectat o sinucidere, dar a anuntat ca asteapta rezultatele testelor toxicologice. Ipoteza sinuciderii nu era improbabila, pentru ca, in 2013, Dolores O'Riordan a incercat sa se sinucida prin supradoza de droguri, spunand ulterior ca suferea de depresie si ca a avut o cadere psihica.

O'Riordan a fost diagnosticata cu tulburare bipolara in mai 2017.

Dolores era de parere ca problemele sale emotionale au drept cauza faptul ca a fost abuzata cand era copil.

Dolores Mary Eileen O'Riordan, nascuta pe 6 septembrie 1971, in Irlanda, era cantareata si compozitoare. A fost solista trupei rock The Cranberries timp de 13 ani, inainte ca aceasta sa ia o pauza, in 2003, pana in 2009, cand membrii formatiei s-au reunit.

Primul sau album solo, "Are You Listening?", a fost lansat in mai 2007 si a fost urmat de "No Baggage", in 2009.

De asemenea, O'Riordan a facut parte din juriul emisiunii difuzate pe postul RTÉ "The Voice of Ireland", in sezonul 2013/14.

Dolores O'Riordan a fost casatorita cu tour managerul trupei The Cranberries, Don Burton, timp de 20 de ani, in perioada 1994 - 2014. Cuplul a avut trei copii, Taylor Baxter, nascut in 1997, Molly Leigh, nascuta in 2001, si Dakota Rain, nascuta in 2005.

Trupa irlandeza The Cranberries a dominat anii 1990, alaturi de legende ca Pearl Jam, Smashing Pumpkins si Nirvana.

Trupa The Cranberries are in palmares peste 40 de milioane de discuri vandute la nivel mondial, 4 albume in Billboard 200 ("Everybody Else Is Doing It, So Why Can't We?", "No Need To Argue", "To the Faithful Departed and Bury the Hatchet") si opt single-uri in topul Modern Rock Tracks chart din Billboard Magazine, barometrul industriei muzicale internationale.


the cranberries
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1101 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004785 (s)