News Flash:

Cele mai bune vitamine care alunga starea de oboseala

8 Septembrie 2015
1259 Vizualizari | 0 Comentarii
oboseala2

Oboseala este o plangere comuna si, ca atare, exista multe produse pe piata care crestere nivelurile de energie din organism. In primul rand, oboseala este un sentiment asociat cu oboseala si lipsa de energie.



Este normal sa va simtiti obosit dupa o zi plina, o activitate fizica sau dupa sunteti intr-un stresul mental. Odihna, relaxarea, somnul, de obicei, e tot ce aveti nevoie pentru a restabili nivelul de energie din organism. Mai mult decat atat, putini dintre noi stiu ca exista vitamine care afecteaza in mod direct oboseala.


In ceea ce priveste vitaminele pentru oboseala, in primul rand, aveti nevoie pentru a incepe sa luati o vitamina buna si minerale, impreuna cu o alimentatie sanatoasa si echilibrata.


Multivitamine si suplimente minerale
Binetnteles, avem nevoie de toate, o intreaga gama de vitamine pentru a fi sanatosi. De fapt, multi experti considera ca deficienta nutritionala este principala cauza a oboselii. Cu toate acestea, exista unele vitamine care sunt benefice in combaterea acestei probleme.


Vitaminele B sunt bine cunoscute ca sunt benefice impotriva stresului si ofera energie. Acestea sunt esentiale pentru producerea de energie.


Vitamina C este un antioxidant puternic, care joaca un rol important in a ajuta organismul sa faca fata stresului. Aceasta vitamina este implicata in productia de hormoni anti-stres. Unii experti cred ca stresul epuizeaza hormonii din glanda suprarenala si cauzeaza oboseala.


Magneziu. Acest mineral este foarte popular deoarece este necesar pentru producerea de energie in celulele. Magneziul este foarte important in combaterea oboselii.


Vitamina D joaca mai multe roluri importante in organism, ajuta la metabolizarea si absorbtia de fosfor si calciu, si reglementeaza mai mult de 200 de gene la femei.


Daca sunteti deficitari de vitamina D, este posibil sa prezentati oboseala, dureri musculare, fracturi osoase, slabiciune, lipsa de energie, simptome de depresie, tulburari de somn, modificari ale dispozitiei si scaderea imunitatii.


vitaminele b magneziu vitamina d
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1215 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004994 (s)