News Flash:

Atentie! S-au deschis noi santiere in Timisoara

25 Iulie 2015
1257 Vizualizari | 0 Comentarii
santier in timisoara
Pe langa strazile din centrul istoric al Timisoarei care au intrat in reabilitare pe bani europeni, reprezentantii primariei s-au gandit sa inchida si altele din Cetate in aceasta perioada. Prima – strada Janos Bolyai, care a fost sparta in urma cu cateva zile. Urmeaza si altele, cum ar fi Dimitrie Cantemir, care ar urma sa devina… pietonala cu asfalt, si strada Augustin Pacha. Atentie, incep reparatii in toata zona.
Fara sa anunte nimic, doar printr-un afis cu multe semne de exclamare pus la un capat de strada – „Atentie!!! Va rugam, nu parcati!!! Incepand cu data de 17.07.2015 se vor incepe lucrari de refacere a carosabilului!!!” -, autoritatile locale au decis sa inceapa reparatiile pe Janos Bolyai. Strada din apropierea Parcului Civic din spatele Centrului Comercial Bega a fost sparta in urma cu cateva zile.
Prea multi muncitori n-au fost vazuti apoi prin zona – explicatia autoritatilor fiind ca a fost foarte cald si nu puteau lucra -, dar joi au aparut cativa cu un camion si un excavator, iar oficialii municipalitatii dau asigurari ca lucrarea se va face intr-un timp cat se poate de scurt… Mai ales ca, odata cu inchiderea acestei strazi, au disparut si alte locuri de parcare din zona centrala si sunt slabe sanse sa apara prea curand, ca prin minune, vreo parcare supraetajata sau subterana.
Lucrarile se vor realiza pe programul de intretinere si reparatii, cu firma care lucreaza in acest sector al orasului, concomitent cu cele de reabilitare care au loc in Cetate, scrie tion.ro.
Urmeaza sa fie asfaltate toate strazile adiacente santierului, astfel incat la finalizarea proiectului de reabilitare sa se circule pe toate in bune conditii, spun reprezentantii municipalitatii.
Firma care executa lucrarile pe strada Janos Bolyai este Super Construct. Dupa urmeaza sa inceapa lucrarile si pe strada Dimitrie Cantemir, care va deveni pietonala, anunta autoritatile locale.
Oricum, intreaga zona ar urma sa intre in reparatii in perioada urmatoare.
„Se vor face reparatii in toata zona Pietei Unirii, acolo unde sunt degradari, pe strazile care nu au fost cuprinse in proiectul de reabilitare a centrului istoric. Se repara toate – Ianos Bolyai, Dimitrie Cantemir, Augustin Pacha, Victor Vlad Delamarina, Gheorghe Lazar… Sunt prevazute reparatii in toata zona, astfel incat la finalizarea proiectului de reabilitare sa nu mearga lumea prin gropi pe langa, sa fie toate puse la punct… Strada Dimitrie Cantemir va deveni pietonala, se va repara si va fi toata la acelasi nivel”, ne-au declarat reprezentantii Primariei Timisoara.

dimitrie cantemir
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1241 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004942 (s)