News Flash:

Ponta ar putea fi operat din nou la genunchi

24 Iulie 2015
1210 Vizualizari | 0 Comentarii
ponta in carje
Premierul Victor Ponta a precizat, joi, ca este posibil sa plece in Turcia pentru cateva zile, pentru o noua interventie chirurgicala la genunchi, situatie in care Gabriel Oprea va fi, din nou, premier interimar.
"Este foarte posibil sa mai trebuiasca sa mai fac inca o operatie la genunchi, dar nu e nimic atat de grav ca data trecuta, e doar ce nu s-a reusit data trecuta", a declarat Victor Ponta, la Romania Tv.
Premierul a precizat ca "daca vor fi cateva zile de absenta, evident e vicepremierul Oprea care ma suplineste fara niciun fel de problema". Victor Ponta a spus ca de data aceasta nu va mai fi vorba de cateva saptamani de repaus, ci doar de cateva zile. "Cei care au mai avut probleme cu meniscul stiu ca in cateva zile, de data asta lucrurile sunt bine".
Premierul Victor Ponta a fost internat in 14 iunie la Spitalul Universitar Medipol din Istanbul, unde o zi mai tarziu a fost operat la genunchiul stang, si s-a intors in tara la 8 iulie, dupa o absenta de aproape o luna.
In aceasta perioada, conducerea PSD a fost preluata interimar de Rovana Plumb, in timp ce Gabriel Oprea a fost numit prim-ministru interimar.
In 15 iunie, in ziua in care era operat la clinica din Turcia, Victor Ponta fusese citat sa se prezinte in fata procurorilor DNA pentru a fi audiat, dupa ce cu zece zile inainte fusese anuntat ca este urmarit penal pentru trei infractiuni, in dosarul lui Dan Sova.
Procurorii Directiei Nationale Anticoruptie i-au adus la cunostinta premierului Victor Ponta, in 5 iunie, ca este urmarit penal pentru fals in inscrisuri sub semnatura privata, complicitate la evaziune fiscala in forma continuata si spalarea banilor in dosarul Turceni - Rovinari, fapte pe care le-ar fi savarsit in perioada in care era avocat.
La intoarcerea in tara, pe 13 iulie, Ponta s-a prezentat la DNA, pentru audieri, si a fost pus sub inculpare. Ponta afirma, la iesirea de la DNA, ca va reveni pentru audieri in luna august, cand se va finaliza expertiza financiar-contabila dispusa in cauza. Mediafax.ro

gabriel oprea premier interimar
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1330 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006405 (s)