News Flash:

Alina Bica, trimisa in judecata de DNA

15 Decembrie 2014
1251 Vizualizari | 0 Comentarii
alina bica
Fosta sefa a DIICOT, Alina Bica, a fost trimisa in judecata, luni, de DNA, ea fiind acuzata ca, in calitate de reprezentant al Ministerului Justitiei in comisia ANRP, i-a aprobat omului de afaceri Gheorghe Stelian despagubiri pentru un teren supraevaluat cu peste 62 de milioane de euro.
Procurorii anticoruptie au trimis in fata instantei mai multe persoane care erau in componenta Comisiei Centrale pentru Stabilirea Despagubirilor din cadrul Autoritatii Nationale pentru Restituirea Proprietatilor (ANRP), intre care si Alina Bica, arestata preventiv in acest dosar.
Astfel, in acest dosar a fost trimisa in judecata si Crinuta Dumitrean, fost presedinte al ANRP si sefa a Comisiei Centrale de Despagubiri.
Vor fi judecati, de asemenea, fostul vicepresedinte ANRP Sergiu Ionut Diacomatu, deputatul Catalin Florin Teodorescu, fost vicepresedinte al ANRP, Remus Virgil Baciu, tot fost vicepresedinte al ANRP, Oana Vasilescu, fost sef de birou la Ministerul Justitiei, Dragos George Bogda, fost vicepresedinte al ANAF, Lacramioara Alexandru.

gheorghe stelian
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1260 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006548 (s)