News Flash:

Dosar penal dupa ce a fost prins cu canabis in portbagaj

14 Decembrie 2014
1395 Vizualizari | 0 Comentarii
Dosare penale pentru doi tineri, unul din Arad si altul din Drobeta Turnu Severin, la Timisoara. Ei sunt cercetati de politisti, dupa ce au fost prinsi cu droguri la o razie a politiei rutiere. Unul dintre tineri cara o planta de canabis in portbagajul masinii.
Primul sofer, un tanar de 18 ani din Arad, a fost oprit de politistii de la Rutiera pe bulevardul I.C. Bratianu din Timisoara. S-a panicat la vederea agentilor, povestesc acestia, iar oamenii legii au decis sa ii perchezitioneze masina. In portbagaj acestia au gasit un ghiveci in care era sadita o planta de canabis.
La vederea agentilor s-a panicat si un alt tanar, de 20 de ani din Drobeta Turnu Severin, oprit in trafic pe bulevardul Michelangelo. Acesta avea ascunsa in torpedoul autoturismului o punguta de celofan plina cu canabis, scrie tion.ro.
In ambele cazuri soferii s-au ales cu dosare penale, iar acum sunt cercetati de politistii de la Crima Organizata.
Vineri noapte politistii de la Rutiera au pus la cale o actiune impreuna cu colegii lor de la Crima Organizata. Vizati au fost soferii care s-au urcat bauti sau sub influenta drogurilor la volan, dar si ceilalti participanti la trafic care incalca legea. In timpul actiunii au fost constatate 13 infractiuni si au fost aplicate 65 de amenzi in valoare totala de 17.000 de lei.

timisoara
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1147 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006141 (s)