News Flash:

Afla ce iti rezerva astrele astazi

8 Septembrie 2016
1379 Vizualizari | 0 Comentarii
horoscop0
Berbec
Persoana iubita sau un prieten apropiat incepe sa se indeparteze de tine treptat, iar asta te va face sa-ti pui intrebari daca persoana respectiva vrea sa continuati relatia sau nu.

Taur
Cariera ta poate fi compromisa din cauza unor zvonuri si a politicii de la locul de munca. Cineva are un plan pe care vrea sa-l respecte, chiar daca poate afecta vietile celorlalti.

Gemeni
Ti-ai planuit o calatorie sau o intoarcere la cursuri pentru o perioada mai lunga de timp, insa o scrisoare sau un telefon iti va da planurile peste cap. Ai grija si analizeaza situatia.

Rac
Linistea ultimelor zile ti-ar putea fi afectata de aflarea unor vesti nu tocmai placute legate de finante. Nu intra in panica, este posibil sa fie doar o eroare umana, sau de sistem.

Leu
Este posibil sa apara o situatie neplacuta, iar spiritual tau de leu vrea sa-i protejeze pe cei dragi. Eviti discutiile si esti tentat sa minti pentru ei, lucru ce iti poate cauza probleme.

Fecioara
Esti plin de inspiratie astazi si ai multe idei si informatii care iti vor suprasolicita mintea. Scrie-le pe o agenda, apoi iesi afara la o plimbare in aer liber. Iti va face bine!

Balanta
O persoana draga pare ca are o depresie, iar asta te pune pe ganduri. Eziti sa vorbesti cu ea pentru ca nu vrei sa deranjezi. Ai curaj si vei vedea ca ingrijorarile tale vor fi apreciate!

Scorpion
Vei primi multe telefoane care iti vor intrerupe munca si astfel vei ajunge sa devii irascibil. Lasa casuta vocala sa apelurile, in timp ce tu iti duci la indeplinire sarcinile cu calm.

Sagetator
Auzi niste zvonuri false legate de cineva din familie sau un prieten. Toata tevatura le provoaca un disconfort iutil celor implicati. Nu crede tot ce auzi si verifica inainte!

Capricorn
Un consilier bancar, un creditor sau chiar un prieten apropiat iti va da informatii gresite referitoare la banii din conturile tale. Cerceteaza informatiile inainte de a lua vreo decizie!

Varsator
O persoana apropiata va evita sa-ti spuna adevarul si va ascunde ceva de tine pentru de a te proteja. Bazeaza-te pe instinct si spune-i daca ceva ti se pare suspect.

Pesti
Oboseala a pus stapanire pe tine si nu ai chef nici sa te ridici din pat si sa iesi afara din casa. Asta nu ti se intampla des si trebuie sa profiti de ocazie. Odihneste-te! 

berbec taur gemeni rac leu fecioara balanta scorpion sagetator capricorn
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1170 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004509 (s)