News Flash:

A fost FURT! Poli Timisoara, invinsa de Dinamo dintr-un ofsaid grosolan

21 Aprilie 2018
950 Vizualizari | 0 Comentarii
Dinamo Timisoara

Dinamo obtine trei puncte uriase pe teren propriu in meciul cu ACS Poli Timisoara, scor 1-0, dupa un meci in care banatenii n-au putut fi invinsi decat din ofsaid, gol Moldoveanu, din nou decisiv ca la Botosani.

De-abia la a saptea tentativa, Catalin Straton, alias "Spiderman" azi, a putut fi invins. Din ofsaid, intrucat Moldoveanu (74), poreclit "Balon" de coechipieri, si-a activat pozitia afara din joc, ofsaid nesemnalizat de tusierul bucurestean Vlad Barleanu, dupa ce Torje nimerise bara.

Un adevarat blestem pentru timisorenii care s-au bazat exclusiv pe bravul lor portar, dar au fost inselati si de apararea prea permisiva si de asistentul Barleanu.

Culmea culmilor: Timisoara bifase pana azi 7 deplasari in care a luat numai un gol dupa ce incasase un 7-0 de la FCSB! A sosit si-a opta, aseara, iar ACS Poli se scufunda. "Cainii" defileaza in play-out.

Cu Pesici absent din motive tehnice, cu putinii spectatori scandand anti-Negoita, anti-Badea, anti-PSD si doar pro-Lupescu, toate sub egida "Dinamo suntem noi!", elevii lui Bratu l-au facut urias pe Straton, care a scos incredibil.

Hanca (32 si 35, ultima oara bara transversala), Popa (36 si 42), Nistor (39), Straton scotand cu fata! si Moldoveanu (51) au fost rispitori. Sau Straton a fost providential. Banatenii, chiuind in hora retrogradarii, la debutul lui Neaga ca antrenor, au incercat si ei ceva, ceva, insa Ciucur (55) a beneficiat de eroarea lui Dudea, salvat de Penedo, panamezul mai scotand apoi si sutul-bomba al lui Popovici (69). Pe final, in minutul 89, oaspetii au cerut penalty, dar Kovacs le-a oferit doar "galbene" pentru proteste. 

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1662 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006825 (s)