News Flash:

Simona Halep deschide intalnirea Romania - Elvetia din Fed Cup

20 Aprilie 2018
919 Vizualizari | 0 Comentarii
simona halep china

Vineri s-au tras la sorti meciurile din cadrul intalnirii Romania - Elvetia, programata in week-end, la Cluj-Napoca. Pentru primul punct al barajului de accedere in Grupa Mondiala se vor lupta Simona Halep (1 WTA) si Viktorija Golubic (115 WTA).
Simona Halep (1 WTA), prima racheta a Romaniei, va deschide balul in Sala Polivalenta din Cluj-Napoca, intalnind-o pe Viktorija Golubic (115 WTA), sambata, de la ora 13:00. Duelul inaugural din cadrul intalnirii Romania - Elvetia va avea loc de la ora 13:00, fiind urmat de meciul dintre Irina Begu (38 WTA) si Timea Bacsinszky, jucatoarea numarul 1 din tabara adversa. "Va fi un meci difici, foarte emotionant, asa ca sper sa ma simt bine si sa castig", a fost reactia Simonei dupa tragerea la sorti.

Duminica se vor disputa celelalte doua jocuri de simplu, cu incepere de la ora 12:00, dar si o posibila partida de dublu. Astfel, tot Simona Halep va evolua prima, in blockbusterul cu Timea Bacsinszky, in timp ce Irina Begu o va intalni pe Viktorija Golubic. Interesant este ca pentru partida de dublu, in care tricolorele se vor lupta cu Jil Teichmann (136 WTA) si Patty Schnyder (149 WTA), capitanul Florin Segarceanu le-a preferat tot pe Halep si Begu, asa ca Sorana Cirstea (34 WTA) si Mihaela Buzarnescu (40 WTA) sunt doar rezerve.

Va merge in Grupa Mondiala din Fed Cup echipa care va ajunge prima la trei puncte. Romania poate reveni dupa doi ani in elita competitiei inter-tari din tenisul feminin.


simona halep viktorija golubic
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1242 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005954 (s)