News Flash:

Cutremur in fotbal, dupa victoria lui Burleanu. Gigi Becali anunta ca se retrage

19 Aprilie 2018
958 Vizualizari | 0 Comentarii
becali

Dupa ce Razvan Burleanu a castigat alegerile si va conduce Federatia Romana de Fotbal pentru inca patru ani, patronul FCSB, Gigi Becali, a anuntat ca se va retrage din fotbal. Finantatorul vicecampioanei a spus ca in cursul zilei de joi va aparea si comunicatul oficial prin care confirma ca a facut un pas in spate.
”Nu ma mai implic, nu mai am niciun fel de tangenta. Vasile Geambazi va lua cheile de la mine. Atat timp cat se intampla ce se intampla in fotbal, cand e votat un om ca Burleanu, eu nu mai am de-a face. Am luat aceasta hotarare. Maine (n.r joi) apare comunicatul. Clubul va trimite la Federatie si la Liga hotararea mea, ca sa nu mai fiu considerat factor de decizie la Steaua. Asta am decis, dupa ce a iesit Burleanu presedinte. Daca vreti este si un protest, daca ne comanda fotbalul feminin si futsalul… Nu mai vreau sa ma pronunt si sa fac pacate. Un lucru este clar. E clar ca (nr. - Razvan Burleanu) a avut sprijin si de la dansii (n.r. - SRI). Eu spun ce am citit. E clar ca s-a folosit si de functie”, a spus Becali, la Antena 3.

FCSB s-a numarat printre cluburile care l-au sustinut pe Lupescu. Rivala din Liga 1, CFR Cluj, i-a acordat votul presedintelui aflat in exercitiu din 2014.

 


gigi becali
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1141 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005666 (s)