News Flash:

5 masti cu banane pentru hranirea parului

29 Noiembrie 2015
1404 Vizualizari | 0 Comentarii
banana coapta

Bananele au o concentratie mare de vitamine si minerale foarte hranitoare pentru parul tau. Iata cateva masti pe baza de banane, care iti hranesc si repara parul:

1. Masca cu banana si ou
Amesteca o banana si un ou intr-un blender si aplica pasta rezultata pe parul uscat, uniform. Lasa sa actioneze timp de 15 minute, apoi clateste. Proteinele concentrate din ou si vitaminele si minerale din banana formeaza un adevarat cocktail concentrat de substante nutritive pentru parul tau.

2. Masca cu avocado si banana
Un fruct la fel de hranitor ca si banana, avocado contine omega 3, ceea ce ofera stralucire si hidratare intensa parului tau. Nu uita ca avocado trebuie lasat cateva zile intr-un loc intunecat, pana ce se inmoaie si devine cremos. Piseaza-l apoi impreuna cu banana si aplica pe par. Lasa 15 minute si apoi clateste. Pentru ca parul tau sa primeasca si energie din interior, include avocado si in dieta ta.

3. Masca cu banana si ulei de masline
Daca parul tau este foarte uscat si degradat, amestecul de banana si ulei de masline este perfect pentru a-ti rehidrata profund fiecare fir de par. Piseaza o banana si adauga doua linguri cu ulei de masline extravirgin, presat la rece. Amesteca bine si aplica apoi pe par, maseaza, lasa sa actioneze timp de 15 minute si spala-te cu un sampon bland.

4. Masca cu banana si vitamina E
Piseaza o banana si toarna in piureul format doua lingurite de vitamina E sau sparge cateva capsule de suplimente de vitamina E si toarna continutul in masca ta. Vitamina E este o adevarata comoara pentru parul si pielea ta, fie ca este inclusa in dieta ta zilnica, fie ca este aplicata extern.   

5. Masca cu banana si ulei de argan
Uleiul de argan este unul dintre cel mai intens hidratante si reparatoare uleiuri vegetale. Ajuta la repararea firului de par si il invaluie intr-o pelicula protectoare. Procedeaza ca si in cazul mastilor de mai sus: amesteca piureul de banane cu o lingurita sau doua de ulei de argan.

Este foarte important sa mentii oricare dintre mastile de mai jos cel putin 15 minute pe par.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1120 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004958 (s)