News Flash:

Miscari periculoase in timp ce faci sex

22 Noiembrie 2015
1717 Vizualizari | 0 Comentarii
pozitia 690
Exista cateva lucruri pe care nu trebuie sa le faci in timpul unui act sexual pentru a nu suferi sau pentru a nu va face partenerul sa sufere.
Nu sunt multe tehnici sau experiemente care ranesc in timpul actului sexual, dat atatea cate sunt pot aduce numeroase neplaceri la nivel fizic, dar si emotional:
Asadar, in timpul actului sexual NU trebuie sa...
1. Incepeti cu o penetrare dura
Cand actul sexual incepe brusc cu o penetrare profunda exista multe riscuri sa il ranesti pe celalalt, care este dintr-o data pus intr-o ipostaza vulnerabila, de unde poate pierde foarte repede controlul.
Mai mult, penetrarea “prea aproape” si in acelasi timp brutal, mai ales cand femeia este deasupra, poate fi la fel de primejdioasa – leziuni pentru ambii parteneri, sangerari, rasucirea penisului sau chiar ruperea lui.
Cu atat mai mult cu cat majoritatea femeilor nu se lubrifiaza corespunzator inca de la inceputul actului sexual.

2. Respirati sau sa suflati aer in vagin
Cuplurile gasesc tot felul de moduri prin care rup monotonia sau pur si simplu se distreaza, doar ca sanatatea este mai importanta decat orice.
Nu este nimic rau in a sufla pe partile erogene ale corpului celuilalt, cum ar fi sfarcuri, urechi, gat, nici chiar in zona clitoridiana.
Insa, un astfel de joc directionat spre vagin poate duce la emobolie (obstructie brutala a unui vas) si chiar deces.
3.  Folositi obiecte neobisnuite
Vaginul poate fi cu usurinta ranit cu jucarii sexuale contondente, de aceea trebuie sa fiti foarte atenti cand alegi vibratoarele, bilele vaginale sau chiar jucariile pentru uz extern.
De exemplu, stimularea clitorisului cu un jet de apa poate fi excitant, dar introducerea unui flux de apa in interiorul vaginului, cel mai probabil, duce la leziuni ale trompelor uterine sau a ovarelor.

4. Muscati sfarcurile prea tare
Sfarcurile sunt mai fragile decat credeti, de aceea este recomandat sa va comportati cu ele cu blandete...
5. Puneti presiune asupra clitorisului
In afara de faptul ca presiunea pusa pe zona clitoridiana nu este nicidecum placuta sau excitanta, exista riscul sa si provocati rani puternice.
6. Sex anal in conditii dureroase
Daca partenera se manifesta ca si cum ar simti durere, nu insistati pentru continuarea actului sexual anal. Cea mai buna alegere este sa va opriti si sa continuati numai atunci cand ea este pregatita si cand actul sexul nu va insemna in nicio masura durere.
Aceeasi grija se aplica si in cazul organului genital masculin.
7. Folositi substante cu proprietati psihoactive
Astfel de substante provoaca stari de ameteala  sau in cantitati mari chiar moartea celui care le consuma.
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1291 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006029 (s)