News Flash:

3 motive de ce ar trebui sa ai o camera auto

13 Noiembrie 2014
2445 Vizualizari | 0 Comentarii
In ziua de astazi gasim camere video in cam absolut orice obiect, insa camerele auto sunt chiar practice daca stam sa ne gandim bine. Luand in considerare cate lucruri incredibile se intampla pe drumurile noastre o inregistrare a acestor eveniment chiar este utila. Un accident de masina, o masina care te-a depasit ilegal sau o masina de lux pe care ai intalnit-o la semafor. Inregistrarile acestor fapte sunt lucruri care merita sa le ai. Exista diverse tipuri de camere auto, cu diferite caracteristici tehnice, orice camera auto ti-ai dori gasesti la iUni - vezi aici oferta completa.
Exista mai multe situatii in care o camera auto poate fi foarte utila:
Accidente de masina - orice accident de masina este o experienta traumatizanta, pentru toti cei implicati, iar daca sunt si raniti lucruri pot fi si serioase. Intr-o situatie neclara, o sa inceapa un joc al vinovatiei, vina impartita sau data dintr-o parte in alta. Ca sa eviti toate aceste neplaceri te poti folosi de inregistrarea camerei auto, aceasta va arata clar circumstantele accidentului si vinovatul sau vinovatii.
Parcarile pot fi foarte periculoase, desi nu te poti rani serios intr-o parcare, incidentele minore pot fi foarte suparatoare, iar vinovatii sunt greu de prins. Cineva iti poate agata masina cand intra in locul de parcare de langa tine, masina ta poate fi vandalizata etc. Parcarile deseori sunt nesupravegheate, astfel incat nu ai cum sa stii ce s-a intamplat cu ea. Camerele auto nu se opresc doar pentru ca ai oprit masina. Poti sa le lasi pornite si cand pleci.
Inregistrarile realizate de o camera auto reprezinta dovezi! Lovirea unui pieton e una din cele mai mari temeri a unui sofer, insa exista oameni care se arunca in fata masinilor pentru castig financiar. Chiar daca se ranesc folosesc aceasta metoda de frauda pentru a castiga bani. O inregistrare video va arata clar intentiile pietonului.
O camera auto este un accesoriu foarte util, gasesti la Iuni diferite modele, in functie de tipul de utilizator de care esti poti sa achizitionezi o camera ultra performanta sau un produs mai generic, in functie de ce iti doresti si de calitatea de care ai nevoie in inregistrarile tale auto.

camere video
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1222 (s) | 43 queries | Mysql time :0.007435 (s)