News Flash:

Cele mai bune motive sa ai un Scorpion langa tine

7 August 2017
1912 Vizualizari | 0 Comentarii
scorpioni
Nativul din Zodia Scorpionului este cel mai bun coechipier. Daca navighezi in siajul lui tenace, vei ajunge departe. Afla cum poti sa-l cunosti si sa-l cuceresti..
Repere in Zodia Scorpionului
Planeta guvernatoare: Pluto
Elementul esential: Apa
Piatra pretioasa reprezentativa: granatul
Metalul reprezentativ: fierul
Culoarea caracteristica: rosu
Ziua cea mai favorabila: marti
Numerele norocoase: 8, 9, 2, 4
Personalitate
Scorpionul, daca te iei dupa numele zodiei, ar trebui sa fie periculos si razbunator. In realitate, este un prieten fidel si devotat. Se caracterizeaza prin:
devotament fata de familie si prieteni;
tenacitate si determinare;
exigenta cu el insusi si cu cei din jur;
simt practic in detrimentul idealurilor inalte;
atractie spre mister si ocultism;
tendinta de a face aliante si de a pastra secrete.
Femeia nascuta in Zodia Scorpionului este:
pasionata de casa si bucatarie;
dominatoare;
perseverenta in convingeri si decizii;
tipicara si cicalitoare.
Profilul profesional
capacitate de munca impresionata;
inteligenta intuitiva;
consecventa in proiecte;
disciplina in munca;
spirit de echipa;
devotament si loialitate fata de angajator;
dorinta de avansare, indiferent de mijloace.
Scorpionul este angajatul ideal: da totul, munceste fara sa se uite la ceas, rezolva, mobilizeaza, raporteaza – totul, la acelasi cost ca orice angajat mediocru din companie. Este potrivit ca lider de echipa, avand o mare capacitate de mobilizare si coordonare. Uneori, este supraexploatat de angajator sau de superiorii ierarhici, ceea ce ii va pune sanatatea in pericol. In acest moment, s-ar putea sa lase un mare gol in urma lui, plecand sa munceasca pe cont propriu, ca intreprinzator privat sau ca liber profesionist.
Femeia scorpion este dotata cu o mare rezistenta psihica si cu abilitatea de a fi in raporturi bune cu toata lumea. Orice profesie i se potriveste. Poate mai putin cele din domeniul educatiei, pentru ca, in raporturile cu cei asupra carora are autoritate, nu le lasa acestora loc de creativitate si de afirmare a propriei personalitati.
Dragoste si casnicie
Scorpionul este un partener fidel si un aliat pretios atata timp cat ii impartasesti interesele si convingerile. Insa daca se simte tradat, e bine sa te feresti de mania lui.
Barbatul Scorpion are un farmec misterios si nu pare niciodata cu adevarat deschis. Nicio femeie nu se va bucura de intreaga lui incredere din primul moment. Trebuie sa-i castigi respectul pas cu pas, printr-un comportament ireprosabil. Tachinarea si oferirea cu parcimonie a afectiunii nu sunt deloc indicate in relatia cu un Scorpion. Este, oricum, o fire suspicioasa si daca-i induci frustrari, va fi tentat sa se razbune, chinuindu-te si umilindu-te. Ofera-i totul sau nimic.
Femeia Scorpion iubeste casa, iubeste familia si se daruieste total, dar o face in felul ei energic si absolutist. Este capabila sa-si modeleze partenerul, mai ales daca acesta cauta in ea o iubita dar si o mama. Sub autoritatea unei femei Scorpion si cu sprijinul ei tenace si neconditionat, un barbat poate realiza tot ce-si doreste (ea), de la o afacere de succes pana la o stralucita cariera artisitica sau politica. La fel se poate spune si despre copiii unei mame Scorpion, cu conditia sa nu le inabuse personalitatea si sa nu incerce sa-i inghesuie in propriile ei tipare mentale.
Sanatate
Scorpionul beneficiaza de multa vitalitate si putere de recuperare. Insa natura lui anxioasa, agitata, plina de intolerante si fobii il poate impinge la dependenta de alcool, tutun sau droguri. Este predispus la afectiuni ale aparatului genital sau ale caii digestive. Este receptiv la infectiile virale si bacteriene, fiind, de obicei, cel-care-aduce-gripa, la serviciu sau in familie. Sunt, de asemenea frecvente infectiile bacteriene in caile respiratorii si la nivelul pielii, precum si reactiile foarte puternice la intepaturile de insecte. Femeile sufera frecvent de tulburari hormonale, iar barbatii, de afectiuni ale prostatei.
Zodia Scorpionului este o zodie a secretomaniei si ocultismului, a devotamentului si a spiritului de echipa, dar si a razbunarii in caz de tradare. Poatenustiai.ro

zodia scorpionului scorpionul sanatate
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1480 (s) | 43 queries | Mysql time :0.007163 (s)