News Flash:

Singura ZODIE care joaca teatru tot timpul! Clar au 2 fete, ai grija cu ei

7 August 2017
2678 Vizualizari | 0 Comentarii
doua fete
Despre multi oameni se spune ca au doua fete si ca sunt in stare sa tradeze fara remuscari persoanele dragi. Vezi cat de parsivi sunt oamenii, in functie de zodie.
Top 5 cele mai parsive zodii
Gemeni
Gemenii sunt cei mai parsivi oameni din zodiac. Duplicitari, iubitori de intrigi si mitomani prin excelenta, nativii din gemeni sunt firi complicate si complexe, care adesea vor sa epateze prin inteligenta, deci ar face orice sa obtina ce vor.
Balanta
Balantele pot fi foarte parsive, datorita celor doua talere din zodia lor. Intr-un moment iti sunt cel mai bun prieten, in celalalt, te tradeaza zambind, ceea ce ii face destul de periculosi. Cu toate acestea, odata ce le-ai castigat increderea, nu se vor mai complica cu intrigile si rautatile, deoarece cand iubesc, o fac din toata inima.
Capricorn
Capricornii sunt destul de parsivi atunci cand au un scop ascuns, despre care nu vor sa afle nimeni. Pentru ca sunt inteligenti si abili, nativii acestei zodii nu se sfiesc sa insele si sa calce peste cadavre pentru a obtine ce vor. In general, aleg calea cea mai scurta si usoara, pentru ca sunt lenesi.
Scorpion
Scorpionii sunt foarte parsivi, reusind sa pacaleasca adesea oameni sa faca ce vor ei. Manipulatori si adesea putin rautacioi cand vine vorba de barfe, scorpionii iti pot face probleme daca iti plac oamenii sinceri si directi. Nu stii niciodata ce le poate pielea si ce isi doresc in secret.
Rac
Racii sunt destul de parsivi cand au un interes ascuns, secret. Pot recurge la resurse nebanuite sa-si vada planurile si obiectivele indeplinite si pot fi periculosi daca i-ai jignit vreodata. Vor tine minte si se vor razbuna cumva, prin siretlicuri.

Cat de parsivi sunt ceilalti nativi ai zodiacului

Berbec
Berbecii sunt incapabili sa fie parsivi. Sunt prea sinceri si dintr-o bucata ca sa se preteze la asemenea obiceiuri. Un berbec o sa fie mai degraba grosolan, sau nesimtit in sinceritatea lui, decat parsiv. Pur si simplu le lipseste gena pentru un caracter duplicitar.
Taur
Taurii pot fi parsivi foarte rar, atunci cand se simt obligati sa minta. Pentru ca au o oarecare lipsa de statornicie, taurii risca sa insele, sau sa faca gafe, pe care le repara prin acoperirea faptelor. Nu le iese foarte bine.
Leu
Leii sunt destul de directi si nu prea se obosesc sa fie parsivi. Obinuiti sa fie adorati sau urati, leii nu-si pierd timpul cu persoanele care le ignora stralucirea. Le place sa fie in lumina reflectoarelor, nu in spatele camerelor, asa ca aceasta trasatura de caracter nu li se potriveste.
Fecioara
Nativii din fecioara sunt destul de stabili emotional si calculati, pragmatici, astfel ca pot fi prasivi numai daca se simt fortati de imprejurari. Nu se dau in vant dupa barfe si intrigi, asa ca esti in siguranta.
Sagetator
Sagetatorii sunt relativ sinceri si deschisi si nu prea ii caracterizeaza parsivenia. Pentru ca le place ca oamenii sa fie directi si eficienti, sagetatorii nu isi complica viata cu intrigi si scheme complicate pentru a obtine un rezultat.
Varsator
Varsatorii par adesea capabili de inselatorii, dar, de fapt, nativii acestei zodii au o natura iubitoare, dornica de apreciere si admiratie. Cum viseaza mereu sa fie acceptati si iubiti, pot deveni adesea dependenti de afectiune si pot face eforturi mari pentru a obtine acest lucru.
Pesti
Nativii zodiei pesti sunt rar parsivi, pentru ca sunt niste firi sensibile. Dar atunci cand sunt pusi pe fapte rele, nimic nu le sta in cale si reusesc sa pacaleasca chiar si pe cei mai prevazatori oameni, tocmai pentru ca in general nu se preteaza la magarii.

gemeni balanta capricorn scorpion rac berbec taur leu fecioara sagetator
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1195 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006905 (s)