News Flash:

Cei mai deocheati bikini! Nu i-a fost rusine sa apara asa pe plaja! Pozele, aici

6 August 2017
2304 Vizualizari | 0 Comentarii
bikini

Daca in urma cu peste 100 de ani costumele de baie trebuiau sa acopere extrem de multa piele, acum noua moda este exact opusul. Micro bikinii vor fi cu siguranta senzatia acestei veri!


Daca in 1907 era prevazuta amenda daca costul dezgolea mai mult decat era prevazut in lege, acum lucrurile s-au schimbat radical.
Micro bikinii au aparut deja pe plajele de fite din lume, dar in curand aceasta febra va cuprinde femeile de peste tot. Se spune ca la plaja tinerele domnisoare au voie sa poate orice, dar noua moda in materie de costume de baie intrece orice imaginatie!


Micro bikinii prind foarte repede
Noile modele de costume de baie se poarta deja pe plajele greu accesibile muritorilor de rand, dar in curand aceasta tendinta socanta va cuprinde tot mapamondul.
Uneori existau controale inopinante pe plaje
Daca stam sa ne gandim ca in urma cu peste 100 de ani tinerele erau controlate la plaja, pentru a nu avea costume de baie mai mici decat prevede legea, acum lucrurile s-au schimbat la 180 de grade.

Astfel, noile costume de baie sunt facute doar din cateva firisoare de material, ce abia acopera partile cele mai intime ale femeilor.

Se pare ca aceasta moda a aparut in Europa, dar in scurt timp se va extinde in toata lumea.
Cine stie, poate vom vedea asemenea costume de baie si pe plajele de fite din Mamaia.

 


Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1135 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004509 (s)