News Flash:

Ce sa nu faci daca nu vrei sa fii considerata o usuratica?

2 Septembrie 2017
1270 Vizualizari | 0 Comentarii
femeia2
Esti in cautarea unui iubit si incerci sa-ti pui in valoare toate atuurile fizice pentru a-i atrage pe reprezentantii sexului tare? Inainte de a porni la vanatoarea de barbati, trebuie sa stii foarte bine ce cauti, iar de aici ar trebui sa-ti constuiesti si imaginea. Vrei sa emani eleganta si feminitate?
Atunci iata ce gesturi te fac sa pari o femeie usoara in ochii barbatilor si trebuie sa le eviti:
Te machiezi excesiv si esti “coapta” la solar – In ultimii ani, femeile care se machiaza excesiv, folosesc un ruj in nuante aprinse si au pielea “coapta” la solar sunt imediat catalogate ca fiind femei usoare. Evita sa intri in categoria lor. Un machiaj mai putin dramatic si o piele abia atinsa de razele soarelui te pot face sa fii mult mai sexy si mai atragatoare in ochii barbatilor.

Dansezi lasciv si te dai in spectacol – Cand mergi in club iti place sa dansezi lasciv pe langa toti barbatii? Iti unduiesti trupul si dai din fund ca si cum ai fi la un concurs de striptease? Ei bine, aceste gesturi te pot face sa pari o femeie usoara, deci incearca sa le eviti. Cand te dai in spectacol, esti privita ca o actrita, o femeie falsa, dornica sa fie bagata in seama.
Iti inseli iubitii – Ai un iubit stabil, dar in acelasi timp ai in derulare o relatie cu un alt barbat? Fii atenta, pentru ca atunci cand alergi dupa doi iepuri, nu prinzi niciunul. Daca lipsa ta de loialitate este descoperita, vei fi considerata o femeie usoara, fara scrupule, capabila sa calce si pe cadavre pentru a-si atinge scopul. Daca nu vrei sa pari o femeie usoara, evita sa ai doua relatii in acelasi timp.

Porti haine mult prea sexy, oricand, oriunde – Daca porti haine mult prea sexy, indiferent de ocazie, nu vei face altceva decat sa dai impresia ca esti o femeie usoara, deschisa pentru orice fel de relatie. Este in regula sa porti o rochie scurta si decoltata in club, dar nu este deloc in regula sa vii cu o astfel de rochie la cinema sau mai rau, la job. Asadar, daca vrei sa nu pari o femeie usoara, incearca sa-ti adaptezi tinutele in functie de momentul zilei si de ocazie.

Flirtezi cu toti barbatii – Flirtul este unul dintre cele mai sexy gesturi pe care le poti face pentru a-i seduce pe barbati. Insa, cand flirtezi fara perdea si fara sa tii cont de persoanele din jurul tau, intri usor in categoria femeilor usoare. Daca vrei sa agati un barbat intr-un club, incearca sa flirtezi doar cu el. Este interzis sa flirtezi cu toti barbatii din club sau sa discuti cu un tip si sa flirtezi cu altul in acelasi timp.



iubit atuurile fizice
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1229 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004582 (s)