News Flash:

Cele mai inteligente zodii de femei

27 August 2017
2738 Vizualizari | 0 Comentarii
zodii
Planetele care guverneaza fiecare semn din zodiac au o mare influenta asupra zodiilor, imprimand personalitatii lor trasaturile pe care le poarta. Planetele ”purtatoare” de inteligenta sunt Mercur si Saturn, iar fiecare din ele guverneaza cate doua semne.

 

Gemenii si Fecioara primesc inteligenta lui Mercur

Planeta Mercur a fost denumita dupa zeul roman al comunicarii, afacerilor si norocului, deci nu este de mirare ca cei guvernati de ea exceleaza la aceste capitole. Insa Mercur ofera mai mult decat atat. Gemenii si Fecioarele nu sunt doar activi si vorbareti, ci si foarte descurcareti. Stiu sa comunice cu oricine, in orice situatie si pot sa te convinga de orice, fara sa-ti dai seama.

Despre femeia Gemeni se spune adesea ca are o personalitate dubla, dar acest lucru nu e neaparat rau. Ba din contra! Este genul care se adapteaza la orice situatie, chiar si la cele care par pur si simplu imposibile pentru altii. Poate sa discute despre orice – politica, religie, stiinta – fara nicio problema si daca ajunge in mijlocul unei polimici cu siguranta va iesi basma curata, oricare ar fi argumentele celuilalt. Oricare i-ar fi viata, femeia Gemeni este, in adancul sufletului, o intelectuala curioasa, pasionata de orice e nou, la curent cu tot ce misca.

Femeia Fecioara este genul care poate sa faca ordine in orice tip de haos. Se pricepe de minune sa organizeze nu doar lucruri, ci si oameni. Adesea luata in deradere, obsesia ei pentru ordine si curatenie este, de fapt, dovada unui perfectionism pe care il au doar oamenii foarte inteligenti. Ea nu se opreste pana nu ii iese perfect orice lucru. Din pacate, acest lucru nu este tot timpul inteles de cei din jur, asa ca apar adesea cu conflicte cu oamenii care nu se pot ridica la inaltimea ei.

Inteligenta de la Saturn pentru Capricorn si Varsator

Dupa unii astrologi, Saturn este planeta geniilor. Nu toti nativii guvernati de ea au parte de educatia necesara ca sa-si atinga adevaratul potential, insa aproape toti se remarca printr-un anumit tip de inteligenta. In general, sunt oameni destul de tacuti si de retrasi, insa foarte disciplinati. De altfel Saturn este o planeta asociata cu regulile, disciplina, autoritatea, parintii.

Femeia Capricorn este una din femeile cele mai puternice ale zodiacului. Niciodata nu o vei vedea intr-un colt, plangand, rapusa de griji si probleme. Este cea care rezista in fata oricarei lovituri si care gaseste o solutie la orice problema. Cu siguranta nu este cea mai sociabila persoana, dar cine ajunge sa o cunoasca bine stie ca este o femeie de incredere, loiala si, desigur, foarte inteligenta. Reuseste sa faca, in cateva secunde, niste conexiuni la care altii ajung foarte greu. La acestea se adauga perseverenta, puterea de lupta, deci nu e de mirare ca multe native sunt femei de succes in diferite domenii.

Femeia Varsator este foarte greu de descris in cuvinte. Este un semn de aer, dar fata de celelalte zodii de aer, Varsatorul nu este ca o briza linistita, ci ca o furtuna puternica. Cel putin aceasta e prima impresie, care pe unii e posibil sa ii sperie. De fapt, in adancul sufletului, femeia Varsator este de o bunatate rar intalnita. Are visuri marete, are idei vizionare si gandirea logica si practica necesara pentru a le transforma in realitate. Inteligenta ei este evidenta de la primele discutii – pune intrebari la care altii nu s-ar gandi, trage concluzii si gaseste solutii in timp record.

 

planetele mercur saturn gemenii fecioara femeia capricorn
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1221 (s) | 43 queries | Mysql time :0.008018 (s)