News Flash:

Au vrut sa faca sex la volan. Finalul partidei a fost unul socant

12 Februarie 2017
1600 Vizualizari | 0 Comentarii
sex in masina
Sexul in masina e o fantezie a multor cupluri, insa nu e deloc o idee buna sa faci asta in timp ce conduci. Dovada este un caz socant din Marea Britanie: un barbat si-a ucis iubita dupa ce a facut un accident de masina pentru ca cei doi faceau sex la volan.
Minesh Parbat (36 de ani) si Lisa Watling (28 de ani) au decis sa faca sex in timp ce conduceau, cand se intorceau acasa. In timpul actului, Minesh a pierdut controlul volanului, iar Lisa a fost aruncata din masina si a murit. 
Un martor a povestit ca barbatul a fost gasit cu pantalonii in vine, iar Lisa era pe jumatate goala. Accidentul a avut loc in luna martie, iar acum Minesh e judecat pentru moartea femeii. El insa neaga acuzatiile de omor din cupla si ca ar fi facut sex la volan, potrivit metro.co.uk.i
Procurorul care se ocupa de caz a povestit ca Lisa i-ar fi spus iubitului ca are chef de sex si "a inceput sa faca lucruri pe care nu ar fi trebuit sa le faca. El a spus ca ea si-a pus fundul pe bord si s-a urcat pe el". Barbatul a spus ca nu i-a raspuns avansurile iubitei, dar nu a putut explica de ce avea pantalonii in vine. 
Mai mult, autoritatile au descoperit ca alcolemia din sange a barbatului era peste limita legala.
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1228 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005036 (s)