News Flash:

ACIDENT CUMPLIT in apropiere de Timisoara. O persoana a murit

26 Septembrie 2015
3671 Vizualizari | 0 Comentarii
smurd21
Grav accident de circulatie, joi seara, la iesire din localitatea timiseana Sanandrei, soldat cu decesul unei persoane si trei autoturisme avariate.
Din primele informatii, accidentul a fost cauzat de soferul unui autoturism marca Chevrolet, care circula dinspre Sanandrei,spre Carani. La iesire din Sanandrei, acesta a intrat pe sensul opus de mers si a lovit un Peugeot, care circula regulamentar. In urma impactului, autoturismul marca Peugeot a fost aruncat in santul de pe marginea drumului, peste 50 de metri, iar Chevrolet-ul a intrat frontal intr-un autoturism marca Ford, care circula in spatele Peugeot-ului.
Soferita din Peugeot le-a povestit politistilor ca s-a trezit cu Chevrolet-ul pe banda sa de mers si nu a apucat sa traga de volan pentru a evita impactul.
La locul accidentului au ajus de urgenta echipaje de politie, pompieri, SMURD si prim-ajutor, scrie tion.ro.
Din pacate, soferul din Chevrolet a murit pe loc, iar cel din Ford a fost transportat la spital pentru ingrijiri medicale. Se pare ca soferul de la volanul Chevrolet-ului era ciobanul din localitatea Sanpetru, potrivit declaratiilor uneia dintre persoanele adunate la locul accidentului, care a declarat pentru reporterii Tion.ro ca il astepta sa vina la bar si ca avea obiceiul de a circula baut cu masina.
Pentru scoaterea cadavrului din autoturism a fost necesara interventia pompierilor de la descarcerare.
Soferul Peugeot-ului nu a avut nevoie de ingrijiri medicale, nici sotia soferului din Ford, care se afla in masina, alaturi de acesta.

sanandrei carani a ford
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1420 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005308 (s)