News Flash:

Aceste sfaturi ar trebuie imprimate si puse la loc vizibil. Regula celor 3 lucruri care, practic, iti vor umple viata de fericire

14 Iunie 2018
1133 Vizualizari | 0 Comentarii
reguli

Se poate intampla adesea sa te certi cu cei apropiati tie. Poate ti se pare ca sunt obositori sau ca, in mod intentionat, te fac sa te simti prost, iar sufletul ti se umple de amaraciune. Dar de ce se intampla toate astea?

Tristetea, deprimarea, nefericirea, stresul si slabiciunea noastra – toate vin ca urmare a gandurilor noastre. Adesea uitam de lucrurile cu adevarat importante, ramanand cu gandul impotmoliti in lucru materiale si probleme inexistente.

O regula extrem de simpla iti vine in ajutor in aceste momente grele din viata si te ajuta sa te concentrezi asupra lucrurilor importante, si anume dragoste si armonie cu tine insuti si cu cei din jurul tau.

Sfaturile care urmeaza au trecut proba timpului si sunt atat de valoroase incat, daca le urmezi cu atentie si le pui calauza in viata ta, vei trece cu bine de momentele grele din viata ta.

Regula celor 3 lucruri

3 lucruri sunt cele mai de pret in viata: dragostea, credinta si increderea.
3 lucruri nu se intorc niciodata: timpul, cuvantul si sansa.
3 lucruri sunt nesigure in viata: puterea, norocul si averea.
3 lucruri nu trebuie pierdute: pacea, nadejdea si demnitatea.
3 lucruri il distrug pe om: vinul, mandria si rautatea.

3 lucruri il definesc pe om: munca, sinceritatea si perseverenta.
3 lucruri sunt cel mai dificil de spus: „Te iubesc!”, „Iarta-ma!” si „Ajuta-ma!”.
Imparte aceasta intelepciune cu prietenii tai! Si ei trebuie sa afle ca pentru a fi fericit ai nevoie doar de un pic de vointa!

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1336 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005043 (s)