News Flash:

10 istorii de dragoste care demonstreaza ca destinul exista

13 Iunie 2018
1450 Vizualizari | 0 Comentarii
destin

Dese ori am auzit fraze de genul ”acesta este destinul” sau ”de propria soarta nu poti fugi”. Si foarte rar dam importanta acestor cuvinte. Istorioarele de mai jos ii vor face si pe cei mai duri sa creada ca coincidentele nu sunt intamplatoare.

1.”Odata am intalnit o tanara la statia de autobuz, am vrut sa fac cunostinta si m-am apropiat de ea. Ea m-a privit si in soapta m-a rugat sa chem ambulanta, pentru ca avea dureri de inima. Am sunat imediat la urgenta.

Am ajutat-o sa traverseze strada, le-am explicat medicilor de pe ambulanta ce s-a intamplat, iar ei i-am lasat numarul meu de telefon. A doua zi am vazut un numar necunoscut care m-a telefonat. ”Buna. Multumesc.Ma numesc Alina”. Din acea zi suntem impreuna.”

2. „Am cunoscut un baiat, credeam ca este acel destinat: imi termina propozitiile, zilele de nastere erau in aceleasi zi – ideal. Am inceput sa ne vedem, un roman pasional, peste 4 luni m-a cerut in casatorie. Nu i-am spus mamei prea mult despre el si nici el nu le-a povestit parintilor lui despre mine. Am decis sa le facem cunostinta.

Am ramas uimiti: mamele noastre se cunosteau, ne-au nascut la aceeasi maternitate in aceeasi zi, apoi au pierdut legatura. Mama sotului nu avea lapte matern, iar mama mea l-a alaptat.”

3. „Stau la balcon. Traiesc la etajul sase. Observ ca baieti, care aveau aproximativ 16-17 ani, se joaca cu un pisic, iar acesta nu stie unde sa se ascunda. De ei se aproprie o tanara strigandu-le: „Hei, nemernicilor, v-ati pierdut mintile?”

M-am ridicat de pe fotoliu si eram gata sa ies afara sa ii iau apararea in fata baietilor. Cine ar fi stiut ca aceasta fata firava face box de 5 ani. Baietii au fugit care si cum a putut, iar noi suntem de un an impreuna. Motanul Boris este multumit.”

4. „Dese ori ajung seara tarziu acasa. Intotdeauna merg pe acelasi traseu si indiferent de ora intalneam un barbat care statea in scara blocului si fuma. Era imbracat in sorturi cu rate galbene. Indiferent de vremea de afara.
Era un ritual. Cu timpul am inceput sa ne salutam, fara sa facem cunostinta. Cu o luna inainte de a demisiona, el a disparut. Am mers la un interviu pentru un nou job. Iar acolo ma astepta el, intr-un costum elegant si foarte foarte serios.

A strigat ca acesta este destinul, m-a acceptat la munca, iar peste trei luni m-a cerut in casatorie. Mi-a daruit acelasi model de sorturi. Acum fumam impreuna.”

5. „Cu o luna inainte de nunta am aflat ca viitorul sot ma inseala. De durere si furie am decis sa dau foc rochiei de mireasa. In drum spre tomberoane, am intalnit un barbat in aceeasi situatie ca si mine. Ne-am inteles din priviri si fara prea multe cuvinte… am mers la starea civila.

Publicitate
Pe drum am facut cunostinta. Si-a prins iubita in pat cu altcineva cu cateva zile inainte de nunta. Peste o saptamana ne-am strans toate lucrurile si cu banii stransi pentru nunta, am zburat la Rio. La inceput ne-a fost greu sa ne adaptam unul cu celalalt. Acum sunt recunoscatoare destinului ca mi-a adus in cale iubitul.”

6. „In fiecare zi la 6:30, intr-un autobuz verde, merg la facultate. Drumul dintr-un capat al orasului in celalalt imi ia o ora si jumatate. Si, la fel ca toti studentii, adorm. De aproape un an adorm pe umarului unui baiat, care mergea alaturi.

Azi dimineata mi-a adus o perna care avea un buzunar in care am gasit o scrisoare: ”Nu stiu cum te numesti, insa esti atat de minunata cand dormi, incat vreau sa ma insor cu tine!”.

7. „In aceasta vara ma voi casatori cu un baiat a carui vecini sunt vecinii mei de la tara. El a decis sa invite prezentator la nunta un fost coleg de clasa, impreuna cu care am invatat la colegiu. Acest prezentator merge la un centru de dansuri si a dansat cu fosta prietena a fratelui meu la petrecerea corporativa a mamei.
Bunica sotului meu traieste la o strada distanta. Iar cel mai bun prieten al lui traieste vizavi de blocul in care locuiesc eu si merge in aceleasi magazine in care merg si eu. Si toate astea intr-un oras atat de mare.”

8. „Ador sa ascult povestea cum s-au cunoscut parintii mei. Erau toti o gasca, mama pregatise o pizza si a scapat-o fierbinte in mainile tatei. Peste o luna s-a intamplat la fel, doar ca in alta gasca. Iar a treia oara, probabil, l-a fript pe tata pana la inima si de atunci sunt impreuna deja de 21 de ani.”

9. „Am cunoscut o tanara acum doua saptamani. Ne-am indragostit. Ea mi-a spus: „Stii, noi am fost la un pas sa nu ne cunoastem.

Cu o zi inainte de a ne intalni, am avut un vis cu un numar de telefon si o scrisoare in care scria ca trebuie sa sun si sa-mi intalnesc destinul. Eu am memorat numarul, l-am scris, insa asa si nu am mai sunat”. Ii spun: ”Hai sa sunam”. Ea formeaza numarul, iar pe telefon ii apare numele meu.”

10. „Acum jumatate de an ma plimbam noaptea prin oras si trecand peste un pod, am observat o tanara care statea pe margine si voia sa sara.

M-am apropiat de ea, am discutat si i-am propus sa mergem impreuna sa bem un ceai la mine. Acum suntem impreuna si facem planuri de nunta. Uneori iti poti intalni soarta intr-un loc in care nici nu-ti imaginezi.”


statia autobuz cunostinta inima
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1223 (s) | 43 queries | Mysql time :0.007159 (s)