News Flash:

A topit 10 kilograme intr-o saptamana si nu a ezitat sa dezvaluie reteta. Cum A SLABIT Mirela Vaida

12 Iunie 2017
2500 Vizualizari | 0 Comentarii
vaida slabita

Fosta prezentatoare a emisiunii “Mireasa pentru fiul meu” nu și-a făcut probleme legate de înfățișare în timpul sarcinii și după, singura ei preocupare fiind ca bebelusul să fie sănătos. Iată că proaspăta mămică arată senzațional, ea reușind să slăbescă 10 kilograme, fără dietă sau sport.


Mirela Vaida a devenit, pentru a doua oră, mamă pe 20 august, când l-a adus pe lume pe Vladimir Alexandru, după un travaliu de o oră și jumătate. Cum ea și nou născutul s-au simțit excelent, externarea a avut loc după 2 zile. Imaginile surprinse atunci, demonstrau că proaspăta mămică era pufoasă, lucru normal de altfel după naștere.

 

Mirela Vaida este mamă cu normă întreagă
La doar o săptămână de la acel moment, vedeta TV s-a lăudat în cercul ei de apropiați că a slăbit deja 10 kilograme și nu a ezitat să spună rețeta, care, în cazul ei, a funcționat de minune. “Faceți 2 copii, unul după altul, îi creșteți singure, alăptați la cerere bebelușul și 10 kilograme topiți în 7 zile”, le-a mărturisit ea prietenelor, cărora nu le-a venit să creadă când au văzut schimbarea ei.



Faptul că a slăbit foarte mult se poate vedea și din imaginea care o înfățișează la plimbare în parc alături de bebeluș și de Carla, fiica ei în vârstă de un an și jumătate. Mirela Vaida a preferat să se ocupe personal de creșterea celor doi moștenitori, ea refuzând din start ideea de a angaja o bonă sau de a se baza pe ajutorul bunicilor. Prin urmare, vedeta și soțul ei își impart sarcinile și reușesc să facă față cu brio provocările venite din partea celor doi copii. Poatenustiai.ro

bebelusul mirela vaida
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1250 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006779 (s)