News Flash:

10 intrebuintari ale deodorantului despre care NU AI STIUT pana acum. Nu o rata pe a 9-a!

11 Iunie 2017
1106 Vizualizari | 0 Comentarii
picior
In mod normal, oamenii folosesc deodorantul pentru a preveni mirosul urat de transpiratie al corpului lor. De obicei, acesta se aplica in zona axilei, dar si in alte locuri, acolo unde o persoana produce cea mai mare cantitate de transpiratieSudoarea, acoperita de deodorant, este mai usor de suportat, mai ales in ceea ce priveste mirosul.


Cu toate astea, exista si alte intrebuintari ale acestui produs, nu doar aceea de a te scapa de mirosul neplacut.



Iata in ce alte moduri poti folosi deodorantul de acum inainte:


1.Deodorantele care contin cristale sau minerale de sare te pot ajuta sa scapi de punctele negre de pe fata si ajuta la uscarea cosurilor. In plus, ajuta la matifierea tenului in zonele pe care este aplicat.


2.Persoanele carora le transpira mainile pot folosi deodorantul pentru a-si mentine aceasta zona uscata si placuta la atingere. Poti sa il aplici inainte sa iesi din casa sau seara, inainte de culcare. Ambele variante vor avea acelasi rezultat.


3.In cazul in care pantofii cei noi iti fac probleme, poti folosi un deodorant pentru a remedia situatia. Aplica deodorant in zonele cele mai sensibile si astfel se va crea un soi de strat de protectie. Astfel vei scapa si de bandajele care aluneca la fiecare doi pasi.


 


4.Pentru a scapa de mirosul deranjant de mucegai, desfa un deodorant si lasa-l asa in dulap. In cateva ore intreaga incapere va mirosi a proaspat si curat.


5.In timpul verii, nu exista nimic mai enervant decat ochelarii care iti aluneca in permanenta de pe nas. Aplica putin deodorant pe nas, in special in zona pe care se fixeaza ochelarii si vei rezolva si aceasta problema.


 


6.Deodorantele sub forma de spary indeparteaza urmele de marker de pe pereti. Pulverizeaza peste urmele de pe perete deodorant, iar alcoolul din el va dizolva imediat cerneala. Apoi, foloseste o carpa curata pentru a indeparta orice urma de pix sau marker.


 


7.Picioarele noastre transpira uneori si degaja un miros neplacut, mai ales in timpul verii sau daca umblam foarte multe ore incaltati. Inainte sa te incalti, aplica deodorant pe partea inferioara a piciorului si lasa-l cateva secunde sa se usuce.


8.Sunt unele zile in care pur si simplu nu ai timpul sau posibilitatea de a-ti spala podoaba capilara. In acele zile, aplica putin deodorant pe scalp pentru a scapa de aspectul uleios si lipicios al parului.


 


9.Aplica antiperspirant pe spatele tau pentru a evita acea urma de transpiratie care strica aspectul rochiilor sau tricourilor de vara.


 


10.Deodorantul poate fi folosit pentru a controla cantitatea de ulei de pe fata ta. Foloseste-ti degetele pentru a-l aplica, incepand de la frunte si continuand cu nasul si barbia.

transpiratie sudoarea deodorant mirosul deodorantele mucegai
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1129 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006793 (s)