News Flash:

A murit de cancer la o luna dupa ce echipa de la „Visuri la cheie” i-a refacut casa. Ce s-a intamplat cu cei trei copii ai Violetei

11 Noiembrie 2017
1130 Vizualizari | 0 Comentarii
visuri la chelei

A murit de cancer la o luna dupa ce echipa de la „Visuri la cheie” i-a refacut casa. Este vorba despre Violeta din comuna Urseni. Femeia a lasat in urma trei baieti, dintre care unul bolnav de autism, iar cazul lor a cutremurat o tara intreaga.

Dupa ce in urma cu cativa ani le-a ars casa, Violeta si copiii au fost nevoiti sa se mute intr-un magazin din sat, nefolosit. Intre timp, o fundatie a reusit sa stranga banii necesari pentru construirea unei noi case. Din pacate, lucrarile s-au oprit brusc, atunci cand Violeta a aflat ca sufera de cancer, astfel ca toti banii stransi au ajutat la tratamentul acesteia.

A murit de cancer la o luna dupa ce echipa Visuri la cheie le-a adus zambetul pe buze

Cu ajutorul Otiliei si al fundatiei pe care a initiat-o, tanara care a facut tot posibilul ca viata Violetei si a baietilor ei sa se  schimbe, echipa „Visuri la cheie” le-a adus zambetul pe fata si le-a construit casa mult dorita. Din pacate, Violeta a murit la o luna de cand casa i-a fost predata.

„Am primit sute zeci de mesaje, in care oamenii ne intreaba daca Violeta a apucat sa doarma si ea macar o data in casa…Daca intr-adevar copiii locuiesc acolo. Da, casa le-a fost predata pe 25 septembrie, cand s-a filmat „mutarea autocarului”, iar Violeta a plecat spre Cer pe 26 octombrie. Copiii locuiesc in casa. O ingrijesc si o curata „luna”. Totul este absolut impecabil in casuta lor. Cand am cumparat acoperisul marca „lindab”, m-a intrebat cineva din localitate: „Tu chiar vrei sa-i faci Violetei cea mai frumoasa casa din sat?!”.

De asemenea, am mai primit mesaje in care ni s-a spus ca baietii Violetei apar veseli in fotografii…Nimeni nu ar vrea sa stie ce e in sufletul lor. Violeta si-a pregatit copiii cum sa trateze moartea ei. Inainte sa plece la spital, inainte sa moara, le-a zis copiilor asa: „S-ar putea ca eu sa nu ma mai intorc. Dupa cei voi muri, daca va vine sa plangeti, sa o faceti, ca sa va descarcati, dar eu as vrea mai bine sa radeti de orice gluma pe care o veti auzi, sa zambiti, sa ascultati muzica. Eu asa va vreau, ca eu va voi vedea de sus si m-ar durea sa va vad plangand”…. Au plans si plang mult. Ieri m-am intanit cu Lavinus, baiatul de 18 ani si cu Ovidiu, baietelul autist. Am fost sa mancam ceva si de la o vorba la alta, m-am uitat la Lavinus ca avea ochii rosii de plans…Numai ei stiu cat de mult au ingrijit-o pe mama lor, cat au carat-o pe brate pana si la WC, cat au spalat-o, cat i-au purtat grija cand era prin spitale, cat i-au pus ligheanul ca sa vomite in el…Noi le-am promis si le promitem inca o data ca vom fi mereu alaturi de ei si ca ii vom sprijini si ii vom indruma asa cum vom putea noi mai bine”,  este mesajul postat  pe contul de socializare a fundatiei Fight for life.

 

Galerie Foto

vis
otiliei violetei
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1213 (s) | 43 queries | Mysql time :0.007819 (s)