News Flash:

Laurette, chemata de urgenta la penitenciar! A fost bagata in sedinta de sot!

10 Noiembrie 2017
1243 Vizualizari | 0 Comentarii
laurettespynewscamera intima8

Discutiile despre divortul dintre Laurette si Ciprian Nistor, omul de afaceri condamnat la ani grei de inchisoare si detinut in penitenciarul Gherla, au fost, in ultima vreme, extrem de tensionate. Mai mult decat atat, de curand s-a pus si problema unei despartiri care i-a socat pe toti apropiatii lor.

Imediat ce au aparut in spatiul public informatiile potrivit carora Laurette vrea sa redevina o femeie libera, dezamagita ca s-a casatorit cu un barbat care mai are de zacut ani buni in inchisoare, modelul de ciocolata a fost convocat la Penitenciarul Gherla, pentru o discutie. Iar acolo, spun sursele noastre, s-au pus la ”masa tratativelor” si timp de mai multe zeci de minute si-au negociat viitorul. Mai exact, Laurette a renuntat la ideea de a divorta si de la a-si gasi un alt partener de viata, unul care sa fie alaturi de ea tot timpul, iar el s-a aratat dispus sa o ajute si mai mult in a avea un trai ca in povesti. Mai mult, pare-se, el a promis ca va incerca sa fie mai putin gelos, cerandu-i sa afle, totusi, despre fiecare iesire a ei in oras.
”S-au impacat. Pentru moment. Sau, mai exact, Laurette a renuntat la ideea de divort, desi probabil ca, de-a lungul timpului pe care il mai are Ciprian de petrecut la inchisoare, ii va reveni...”, ne-a spus sursa citata.
S-au casatorit in puscarie
Anul acesta, pe 21 februarie, Laurette Atindehou si afaceristul Ciprian Nistor spuneau „Da” in penitenciarul Jilava, unde barbatul era inchis la acea vreme pentru o evaziune de 3 milioane de euro. De atunci insa lucruruile s-au schimbat. El a fost condamnat, definitiv, la 15 ani de inchisoare, mutat la Penitenciarul Gherla, iar situatia dintre cei doi tineri insuratei a devenit critica. ”Ea ii reproseaza ca a fraierit-o sa isi petreaca cei mai buni ani langa el, fara sa fie alaturi. I-a spus ca, daca va gasi un alt barbat, il va lua fara sa stea pe ganduri. Normal ca a devenit gelos si, normal, nu prea mai ii trimite bani. Se teme si el ca va fi inselat, e greu sa accepta asta, cred ca oricarui barbat i-ar fi”, ne-a spus, cu cateva zile in urma, un apropiat de-al celor doi.

 

 

sursa

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1241 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006604 (s)