News Flash:

10 motive medicale pentru a bea bere

5 August 2018
830 Vizualizari | 0 Comentarii
berea

Cand vine vorba de un stil de viata sanatos, alcoolul nu are cea mai buna reputatie.

Desi suntem putin dezamagiti, putem intelege total de ce - va deshidrateaza, va impiedica judecata si va poate cauza o mahmureala crunta.

Cu toate acestea, noi credem ca toti cei care se bucura in mod responsabil ar trebui sa poata consuma cateva bauturi fara sa se simta vinovati, nu?

Din fericire, in ceea ce priveste berea, aveti cateva motive pentru a o consuma. Cu toate acestea, tineti minte ca acestea sunt valabile in masura in care vorbim despre un consum moderat.

Riscuri scazute in ceea ce priveste bolile cardiace

Potrivit studiilor, cei care consuma bere moderat au inregistrat o scadere de 20-40% a problemelor cardiace.

Mai putine pietre la rinichi

In urma unui studiu, au fost inregistrate scaderi de 33 si 41% a pietrelor la rinichi in randul consumatorilor de vin alb si bere.

Berea ajuta memoria

Antioxidantii din hamei (si berea in general) au capacitatea de a va proteja celulele creierului de oxidare, de pierderea electronilor. Acest lucru a fost legat de prevenirea bolii Alzheimer.

Hameiul va poate ajuta in vindecare

Hameiul folosit in fabricarea berii este floarea plantei de hamei - un membru al familiei de canepa. Aceasta planta amara contine un nutrient numit xanthohumol - un ingredient util, cu efecte antiinflamatorii si antiinfectie.

Ajuta oasele

Berea contine siliciu, vitamina B si polifenoli bioactivi - toate acestea fiind legate de cresterea esentiala a oaselor.

Contine nutrienti

Hameiul din bere contine unele dintre aceleasi substante nutritive care se gasesc in vinul rosu, ciocolata neagra si afinele. Ce au in comun toate aceste alimente si bauturi aleatorii? O multime de fibre si lipoproteine cu densitate mare (HDL). HDL este considerat "colesterolul bun" pe care ar trebui sa-l incorporam in dieta noastra zilnica.

Berea scade riscul de accident vascular cerebral

Cercetatorii britanici sustin ca vinul rosu este prima recomandare a medicului pentru a reduce sansele de accident vascular cerebral, iar berea este pe locul doi.

Te deshidrateaza mai putin decat alte bauturi

Berea este 93% apa. Daca vreti sa evitati mahmureala si sa ramaneti cat mai hidratati, comandati o bere.

Reduce riscul de cancer

Impreuna cu multe alte beneficii asupra sanatatii, xanthohumolul are capacitatea de a lupta impotriva enzimelor care cauzeaza cancer.

Previne cheagurile de sange

Consumul moderat de bere poate ajuta la prevenirea formarii cheagurilor de sange in corpul vostru. Cheagurile de sange pot bloca fluxul sanguin catre inima, gat si creier.

sursa: gustarte.ro


berea
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1142 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006099 (s)