News Flash:

Aceasta fetita aude pentru prima data vocea mamei sale. Reactia ei te va emotiona pana la lacrimi - VIDEO

10 Decembrie 2016
851 Vizualizari | 0 Comentarii
reactie fetita
Deficientele de auz pot schimba intreaga viata a celui ce sufera de asemenea probleme. Acest filmulet ar trebui sa constituie pentru fiecare dintre noi o dovada ca oricand pot aparea si minuni ce au puterea de a ne schimba viata radical in bine.
In aceste imagini ne sunt prezentate reactiile unor persoane ce pot sa auda pentru prima data in viata lor, datorita unor implanturi cohleare. Dupa cum vom observa, indiferent de varsta reactia este aceeasi si anume o explozie de bucurie combinata cu lacrimi de fericire.
Aceste imagini ale unor oameni ce se bucura cu adevarat poate pentru prima data in viata lor nu pot decat sa ne faca se pretuim viata mult mai mult si sa ne bucuram de fiecare traire. Sunt absolut emotionante clipele in care un baietel pe nume Cooper aude glasul mamei sale pentru prima oara. Desi pare surprins la inceput si nu ii vine sa creada ce se intampla, el radiaza de fericire ca isi poate folosi acest simt.
In aceeasi situatie a fost si Jackson, un baietel ce astepta cu nerabdare sa auda un tiuit, semn ca implantul a fost un succes. Mare i-a fost bucuria cand acest lucru s-a si intamplat, moment in care acesta a strigat cu emotie in voce „L-am auzit, aud beep-ul”. Aceleasi sentimente sunt prezente si in cazul adultilor ce aud pentru prima data in viata lor. Lacrimile de fericire, dar si de recunostinta pentru acest dar al vietii sunt prezente de fiecare data.
De cele mai multe ori, copiii de varsta foarte frageda sunt speriati la inceput, nestiind ce li se intampla, insa in momentul in care aud vocea mamei sau pe cea a tatalui se calmeaza instantaneu. In scurt timp, acesti copii minunati incep sa se bucure cu adevarat de viata impreuna cu parintii lor, iar zambetele le apar de indata pe chip. Este o adevarata incantare sa urmaresti aceste imagini emotionante!

Galerie Video

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1179 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005378 (s)