News Flash:

În pregătire la malul mării

Componenţii lotului naţional de juniori la gimnastică aerobică, în cantonament la Constanța

13 Mai 2024
69 Vizualizari | 0 Comentarii
Sursa foto cugetliber ro

În prezent, membrii lotului național de juniori la gimnastică aerobică se află într-un cantonament la Constanța.

Emma Rotaru, Melissa Fărcuța, Raisa Alexe, Alexandra Andrei, Alessia Vrânceanu, Bianca Voicu, Daniel Anton, Isabel Colioglu, Alexandru Berbece, Ana Drăghici, Maria Toma și Sara Buda sunt în pregătire sub îndrumarea atentă a antrenoarelor Cristiana Spînu, Mariana Mezei și Mirela Szemerjai, având asistență medicală din partea lui Daniela Stănescu.

Acești sportivi fac parte din cluburile CS UNEFS București, CSM Arad, ACS „Academia Laura Cristache”, CS Farul Constanța și CSS 1 Constanța.

În altă ordine de idei, există surprize pregătite pentru membrele lotului olimpic de gimnastică al României la întoarcerea lor de la Campionatele Europene.

Sala de gimnastică de la Complexul Olimpic „Sydney 2000” de la Izvorani, care tocmai trecuse prin ultima etapă a procesului de modernizare, a fost echipată cu aparate de la Gymnova. Până la Jocurile Olimpice de la Paris, gimnastele tricolore se vor putea antrena pe aceleași tipuri de aparate pe care se va concura la cea mai importantă competiție din lumea sportului.

„A fost o coordonare perfectă între sponsori, furnizor, producătorul de aparatură, transportator, FRG, cu sprijinul echipei tehnice de la Izvorani care a asigurat demontarea vechilor aparate, igienizarea şi montarea celor noi”, au declarat reprezentanţii Federaţiei Române de Gimnastică. 
 

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1240 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006716 (s)