News Flash:

Atenție, timișoreni!

Primăria Municipiului Timișoara extinde termenul de înscriere la campania de bugetare participativă

15 Mai 2024
60 Vizualizari | 0 Comentarii
Sursa foto banatulazi ro

Pentru a asigura o reprezentare cât mai cuprinzătoare în cadrul comisiei care va monitoriza ediția a treia a campaniei de bugetare participativă, Primăria Municipiului Timișoara prelungește termenul de înscriere până la data de 20 mai 2024, ora 22:00.

Comisia de Buget Participativ are rolul de a supraveghea desfășurarea campaniei și de a se asigura că obiectivele și principiile acesteia sunt respectate. Aceasta verifică eligibilitatea propunerilor de proiecte primite, coordonează analiza tehnică, juridică și financiară a proiectelor eligibile împreună cu specialiștii din cadrul primăriei, anunță public proiectele care urmează să intre în etapa de votare, precum și proiectele câștigătoare, centralizează și publică informațiile privind implementarea acestora și evaluează campania.

Detalii despre condițiile de participare, atribuțiile comisiei și formularul de înscriere pot fi găsite pe pagina oficială a campaniei: https://decidem.primariatm.ro/bp/2024/selectie-comisie.

Campania „Timișoara decide!” reprezintă o inițiativă anuală a Municipiului Timișoara, prin care se caută identificarea proiectelor de interes local inițiate de cetățeni și care pot fi implementate de către Primăria Municipiului Timișoara. Pentru anul curent, primăria a alocat 4 milioane de lei din bugetul local pentru propunerile de proiecte venite din partea locuitorilor Timișoarei.

Regulamentul privind implementarea Bugetului Participativ în municipiul Timișoara pentru anul 2024 poate fi consultat la adresa: https://decidem.primariatm.ro/bp/2024/regulament.


 

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1211 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004804 (s)