News Flash:

Investiție într-o comună timișeană

Sistemul de iluminat din Moșnița Nouă se modernizează

15 Mai 2024
56 Vizualizari | 0 Comentarii
Sursa foto expressdebanat ro

Iluminatul public din Moșnița Nouă este în curs de modernizare. Planul este să se înlocuiască vechea infrastructură cu becuri LED, care sunt mai eficiente energetic, iar întregul sistem va fi controlat de la distanță.

Autoritățile locale caută o firmă specializată pentru a demonta vechiul sistem și a instala cel nou. Această schimbare va implica eliminarea a 106 lămpi vechi și instalarea a 186 de becuri LED și 80 de stâlpi de iluminat.

În cadrul aceluiași proiect, 3,2 kilometri de linie electrică vor fi transferați în subteran. De asemenea, se va implementa un sistem de telegestiune a iluminatului public, care va permite controlul individual al fiecărui corp de iluminat. Acest sistem va oferi posibilitatea de a regla intensitatea luminii sau de a aprinde și stinge iluminatul în funcție de necesități.

„Se propune modernizarea iluminatului public pe străzile ce traversează comuna Moșnița Nouă pron montarea de corpuri de lampă de înaltă eficiență energetică, conform directivelor europene și naționale, cu respectarea normativelor în vigoare și a strandardelor naționale, corpuri de iluminat multi-LED 30W și 50W, ce repecă niveul de luminișcență și intensitatea luminoasă”, scrie în caietul de sarcini.

Investiția necesară se ridică la suma de 1,6 milioane de lei și trebuie finalizată în decurs de 5 luni de la semnarea contractului. Firmele interesate pot depune oferte până la data de 30 mai.


 

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1138 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005427 (s)