News Flash:

Tot mai multi doritori de bilete la spectacolele Operei din Timisoara

6 Decembrie 2016
1024 Vizualizari | 0 Comentarii
Opera Nationala Romana din Timisoara
Spectacolele Operei Nationale Romane din Timisoara (ONRT) au devenit in ultimii ani atat de apreciate, incat calitatea lor a trecut dincolo de frontiere iar publicul din strainatate cumpara bilete pentru a participa la seratele lirice de pe scena timisoreana. 
Numarul crescand al solicitarilor de bilete pentru spectacolele ONRT, dar si deschiderea pe care cea mai prestigioasa institutie de cultura lirica din Timisoara o are pentru anul 2021, cand Timisoara va fi Capitala Culturala Europeana, a determinat conducerea Operei sa lanseze sistemul de vanzare a biletelor online. 
''Lansarea sistemului de vanzare online a biletelor de intrare pentru spectacolele Operei Nationale Romane din Timisoara, din data de 2 decembrie, a devenit necesar pentru a putea veni in intampinarea doleantelor publicului, atat ale celui local, din Timisoara si din tara, cat si ale celui de peste hotare. In ultima perioada, numarul celor din strainatate care ne solicitau bilete a devenit foarte mare si astfel s-a decis implementarea unei solutii de vanzare online a biletelor de intrare'', a precizat Emilian Brinzei, referent relatii publice al ONRT. 
Spectacolele solicitate de straini sunt, intre altele, operele verdiene si cele pucciniene, dar si operetele, serile de balet sau spectacolele pentru copii. 
''Am inregistrat solicitari din Marea Britanie, Israel, Spania, Germania, Austria, Ungaria, Italia, Serbia, Croatia, iar din tara, de la Iasi, Cluj-Napoca, Oradea, Bucuresti, Arad, Caransebes, Lugoj", a adaugat Brinzei. 
Spectacolele pentru care s-au cumparat bilete de catre publicul din strainatate au fost ''Aida'' (G. Verdi), ''Boema'' (G. Puccini), ''Nabucco'' (G. Verdi), ''Traviata'' (G. Verdi), ''Rigoletto'' (G. Verdi), ''Turandot'' (G. Pucccini), ''Adriana Lecouvreur'' (F. Cilea), ''Norma'' (V. Bellini), ''Paiate/Cavalleria rusticana'' (L. Cavallo/ P. Marcagni), spectacolele de opereta, musical si balet, precum ''Liliacul' (J. Strauss fiul), ''Contesa Maritza'' (E. Kalman), ''Silvia'' (E. Kalmann), ''My Fair Lady'' (F. Loewe), ''Vaduva Vesela'' (F. Lehar), ''Giselle'' (A. Adam) si altele, dar si spectacolele de opera pentru copii - ''Motanul Incaltat'' si ''Hansel si Gretel''. 
De la inceputul anului pana in noiembrie, numarul de spectatori care au trecut pragul ONRT se apropie de 60.000. Spectacolele nu duc lipsa de public tanar, in special liceeni si studenti. AGERPRES
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1258 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005798 (s)