News Flash:

Nu-și pierde speranța

Primăria Timișoara a lansat a treia licitație cu scopul amenajării zonei ANL de la marginea orașului

13 Mai 2024
60 Vizualizari | 0 Comentarii
Sursa foto expressdebanat ro


După eșecul a două licitații, Primăria Timișoara își propune să găsească un constructor pentru amenajarea zonei de blocuri ANL de la marginea orașului prin intermediul unei a treia licitații.

Autoritățile au inițiat a treia licitație pentru „Execuție Realizare utilități, drumuri de acces și amenajare zone verzi la ansamblul de locuințe individuale ANL, zona Chișodei”.

Cele două proceduri anterioare au fost anulate din lipsa participării unei firme. Pentru a spori interesul, municipalitatea a majorat suma oferită, crescând de la 4,5 milioane de lei la 5,6 milioane de lei. De asemenea, s-a prelungit și perioada de proiectare și execuție, de la un an la 15 luni.

Zona destinată construcției locuințelor ANL se află în partea de nord a localității Chișoda, pe un teren cu o suprafață de 33.600 de metri pătrați, proprietate a Primăriei Timișoara.

„Suprafața terenului este complet neamenajată, lipsind atât utilitățile tehnico-edilitare cât și infrastructura rutieră. În ceea ce privește traficul rutier, acesta se desfășoară cu dificultate nefiind amenajate nici partea carosabilă și nici cea pietonală. Totodată, drumul nu are amenajate dispozitive de scurgere și colectare a apelor meteorice, astfel că pe timp ploios apele stagnează pe suprafața drumului, fapt ce maschează adâncimea reală a gropilor, la care se mai adaugă și faptul că, ele pot deveni chiar impracticabile în perioadele în care se înregistrează precipitații abundente”, scrie în caietul de sarcini.


Termenul limită pentru depunerea ofertelor pentru realizarea lucrărilor de utilități, drumuri de acces și amenajare zone verzi este până în data de 30 mai.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1224 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004695 (s)