News Flash:

Zeci de angajati ai Penitenciarului din Timisoara au protestat. Ei cer demisia ministrului Raluca Pruna

5 Octombrie 2016
979 Vizualizari | 0 Comentarii
penitenciar
Aproximativ 80 de angajati ai Penitenciarului "Popa Sapca" din Timisoara, in care sunt inchisi peste 900 de detinuti, au protestat, miercuri, in fata institutiei, ei fiind nemultumiti de inechitatile salariale si solicitand demisia ministrului Justitiei, transmite corespondentul MEDIAFAX.
Cei aproximativ 80 de angajati din cadrul Penitenciarului "Popa Sapca" din Timisoara au scandat "Demisia", "Guvern tehnocrat, ne-ati abandonat", "Azi in Timisoara, maine in toata tara" sau "Doamna Pruna ne sfidati, am ajuns discriminati".
"Principala nemultumire a noastra este neacordarea salariului de merit conform ordonantei 20 din 1 august 2016 si consideram ca suntem discriminati prin simplul fapt ca la toti cei din sectorul de aparare le-au fost acordate salariile de merit. Cerem personal suficient, suntem foarte putini, avand in vedere ca la Bucuresti cand am fost pentru standardizare am obtinut 571 de posturi si la momentul asta avem 300 de angajati. Deci, aproape dublu am obtinut la standardizare", a declarat, pentru corespondentul MEDIAFAX, Marius Duricu, responsabilul actiunii de protest de la Penitenciarul Timisoara.
Potrivit acestuia, protestatarii cer si plata orelor suplimentare si demisia ministrului Justitiei, Raluca Pruna, pentru "nepasare si incapacitate profesionala".
In Penitenciarul "Popa Sapca" din Timisoara sunt inchisi peste 900 de detinuti.
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1181 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004769 (s)